KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svaka zena je lepa kada se gleda odozgo :rotf:
Lepota ume da se pokaže i otpozadi, kad čovek najmanje očekuje.

Da neko od nas nema život ni prijatelje kao besmrtna, pa da nam je forum toliko bitan, lako se ode kod Glavnog i kaže batice, evo ti soma evra "da platiš hosting",
Postoji i manje moralno rešenje... eto da sam ja neka lepa žemska (kao što nisam), pa se preko PP ponudim nadležnima, dogovorim sastanak i eventualno posle telesno prepustim DB administratoru, i odma u bazi varijabla (Ban.Possible.User("Sizif") dobije vrednost FALSE) :mrgreen:

zbog histericnog kliktanja trouglica usled insomnije izazvane banovanjem 2-3 sporedna naloga svima nam se smesi kraci (ili duzi zavisi od jintenziteta histerije) odmor.
u tom slucaju, ako me insekt ne vara, najavljujem za sutra mirnu protestnu setnju klonova, pardon, sporednih nikova na religiji sa transparentima - DOLE VIRTUELNA KORUPCIJA
:rotf:

:lol:

који хит!

Lepota ume da se pokaže i otpozadi, kad čovek najmanje očekuje.

Postoji i manje moralno rešenje... eto da sam ja neka lepa žemska (kao što nisam), pa se preko PP ponudim nadležnima, dogovorim sastanak i eventualno posle telesno prepustim DB administratoru, i odma u bazi varijabla (Ban.Possible.User("Sizif") dobije vrednost FALSE) :mrgreen:

Yep.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back