- Poruka
- 29.534
Од кога се то СПЦ одвојила па је секта?![]()
od izvornog hriscanstva
e otisla sam

ivice cao i bye
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

od izvornog hriscanstva
e otisla sam
bye

od izvornog hriscanstva
e otisla sam
ivice cao i bye

od izvornog hriscanstva
e otisla sam
bye
ajde putuj ....Како то кад баштини изворно хришћанство?![]()
Grešiš, js su najizovrnije najsitinskije izvorno istinsko hrišćanstvo, sve ostalo je kriva religija.![]()

Си видео, свира Слејер у Арени.![]()

E pisao sam Tabu![]()
...daj ako ima neka zenka u super administarciji..ja cu da odradim sve sto treba...lingvistickom metodom po trouglicu....
Ubice, lopovi i prevaranti, lažovi.
Koju je osnovao prerprodavac carobnog kukuruza...ili psenice, ne secam se vise![]()

Lepota ume da se pokaže i otpozadi, kad čovek najmanje očekuje.svaka zena je lepa kada se gleda odozgo![]()
Postoji i manje moralno rešenje... eto da sam ja neka lepa žemska (kao što nisam), pa se preko PP ponudim nadležnima, dogovorim sastanak i eventualno posle telesno prepustim DB administratoru, i odma u bazi varijabla (Ban.Possible.User("Sizif") dobije vrednost FALSE)Da neko od nas nema život ni prijatelje kao besmrtna, pa da nam je forum toliko bitan, lako se ode kod Glavnog i kaže batice, evo ti soma evra "da platiš hosting",

Koju je osnovao prerprodavac carobnog kukuruza...ili psenice, ne secam se vise![]()

zbog histericnog kliktanja trouglica usled insomnije izazvane banovanjem 2-3 sporedna naloga svima nam se smesi kraci (ili duzi zavisi od jintenziteta histerije) odmor.
u tom slucaju, ako me insekt ne vara, najavljujem za sutra mirnu protestnu setnju klonova, pardon, sporednih nikova na religiji sa transparentima - DOLE VIRTUELNA KORUPCIJA
![]()

nemoj biti tolko samokritican
dzaba pises....nece se skameni faca od pisanja.....daj ako ima neka zenka u super administarciji..ja cu da odradim sve sto treba...lingvistickom metodom po trouglicu....
![]()

Grešiš, js su najpravije najizvornije najsitinskije izvorno istinsko hrišćanstvo, sve ostalo je kriva religija.![]()

Lepota ume da se pokaže i otpozadi, kad čovek najmanje očekuje.
Postoji i manje moralno rešenje... eto da sam ja neka lepa žemska (kao što nisam), pa se preko PP ponudim nadležnima, dogovorim sastanak i eventualno posle telesno prepustim DB administratoru, i odma u bazi varijabla (Ban.Possible.User("Sizif") dobije vrednost FALSE)![]()

ja sam tabu sve objasnila na vreme
aj bye
ja sam tabu sve objasnila na vreme
aj bye