- Poruka
- 29.534
Од кога се то СПЦ одвојила па је секта?
od izvornog hriscanstva
e otisla sam

ivice cao i bye
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

od izvornog hriscanstva
e otisla sam
bye

od izvornog hriscanstva
e otisla sam
ivice cao i bye

od izvornog hriscanstva
e otisla sam
bye
 ajde putuj ....
  ajde putuj ....Како то кад баштини изворно хришћанство?

Grešiš, js su najizovrnije najsitinskije izvorno istinsko hrišćanstvo, sve ostalo je kriva religija.

Си видео, свира Слејер у Арени.

E pisao sam Tabu
 ...daj ako ima neka zenka u super administarciji..ja cu da odradim sve sto treba...lingvistickom metodom po trouglicu....
...daj ako ima neka zenka u super administarciji..ja cu da odradim sve sto treba...lingvistickom metodom po trouglicu....
Ubice, lopovi i prevaranti, lažovi.
Koju je osnovao prerprodavac carobnog kukuruza...ili psenice, ne secam se vise

Lepota ume da se pokaže i otpozadi, kad čovek najmanje očekuje.svaka zena je lepa kada se gleda odozgo
Postoji i manje moralno rešenje... eto da sam ja neka lepa žemska (kao što nisam), pa se preko PP ponudim nadležnima, dogovorim sastanak i eventualno posle telesno prepustim DB administratoru, i odma u bazi varijabla (Ban.Possible.User("Sizif") dobije vrednost FALSE)Da neko od nas nema život ni prijatelje kao besmrtna, pa da nam je forum toliko bitan, lako se ode kod Glavnog i kaže batice, evo ti soma evra "da platiš hosting",

Koju je osnovao prerprodavac carobnog kukuruza...ili psenice, ne secam se vise

zbog histericnog kliktanja trouglica usled insomnije izazvane banovanjem 2-3 sporedna naloga svima nam se smesi kraci (ili duzi zavisi od jintenziteta histerije) odmor.
u tom slucaju, ako me insekt ne vara, najavljujem za sutra mirnu protestnu setnju klonova, pardon, sporednih nikova na religiji sa transparentima - DOLE VIRTUELNA KORUPCIJA

nemoj biti tolko samokritican
dzaba pises....nece se skameni faca od pisanja.....daj ako ima neka zenka u super administarciji..ja cu da odradim sve sto treba...lingvistickom metodom po trouglicu....

Grešiš, js su najpravije najizvornije najsitinskije izvorno istinsko hrišćanstvo, sve ostalo je kriva religija.

Lepota ume da se pokaže i otpozadi, kad čovek najmanje očekuje.
Postoji i manje moralno rešenje... eto da sam ja neka lepa žemska (kao što nisam), pa se preko PP ponudim nadležnima, dogovorim sastanak i eventualno posle telesno prepustim DB administratoru, i odma u bazi varijabla (Ban.Possible.User("Sizif") dobije vrednost FALSE)

ja sam tabu sve objasnila na vreme
aj bye
ja sam tabu sve objasnila na vreme
aj bye