KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto lažeš samu sebe...Pa pre ću ja slomiti nogu na ''putu'' od ove stolice na kojoj sedim sada do kreveta, nego što češ ti svojevoljno otići sa ovog foruma.

Vidi Mono ovo...

Nemojte se truditi da se Vaše prisustvo primeti, već da se Vaše odsustvo oseti.​

i razmisli malo...

brine me Jeroh i njegova noga :zeek:

sta je tu humor :aha: ,mrzi me da citam prepricaj
Humor je kakvih se lažima sveštenici služe da privuku još malo naroda i uzmu još malo para ako može... izmislili su da je potpuno slepa devojka progledala u hramu pored bogorodice... da nije toliko tužno možda bi bilo i smešno.... (zato sam rekao da je crni humor)

Humor je kakvih se lažima sveštenici služe da privuku još malo naroda i uzmu još malo para ako može... izmislili su da je potpuno slepa devojka progledala u hramu pored bogorodice... da nije toliko tužno možda bi bilo i smešno.... (zato sam rekao da je crni humor)

pa da:(
to je isti fazon kao sa ostrogom

da stvarno je tamo lekovito svi bi tamo isli i svi bi bili zdravi:(

ja ne da ne verujem u to nego tako nesto ne postoji

e malo pre samo sto se nisam slogirala trazim tasnu nema je
Pa i ja bih se istraumirao da nosim tolike pare u tašni... :mrgreen:
A ima li neko dokaz da se ovako i nije desilo?
Kamo sreće da slepi mogu da progledaju pored ikona... bilo bi zaista lepo, ali nažalost je nemoguće....
вероватно не верујеш ни у исцељења која су дешавала у бањи Витезди :)
Ne znam, nisam čuo ništa o tome konkretno... verujem u spontane remisije teških bolesti, to se dešava u nekim retkim slučajevima, ali ne verujem da to ima veze sa ikonama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back