- Poruka
- 202.502
A ne ne... imam ja alate da otkrijem da li je slika shopped ili nije....![]()
Koji crni alat kad se na kraju sve fletenuje i snimi kao neki fkng JPG. Tu samo dobro oko pomaže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne ne... imam ja alate da otkrijem da li je slika shopped ili nije....![]()
Pa nije fer da mazneš jednu od najboljih riba na forumu, al' stariji se moraju poštovati tako da se s poštovanjem povlačimo...![]()

E ako je stvarno tako dobra mogli bi zajedno da proucavam bibliju..ko bi reko cuda da se dese..![]()

Eno tebi drugih svedoka, pa proučavajte šta hoćete.![]()
![]()
Eeee... vrlo često to može da se otkrije pažljivom analizom... sve zavisi naravno koliko je vešt majstor. Meni je to inače zanimacija, postoji cela oblast koja se time bavi - fotoforenzika. Ako se potrudiš da sakriješ šopovanje naravno da možeš uspeti, ali većina ne razmišlja o tome uopšte. Naravno, oko je najvažnije, kao i u ovoj situaciji:Koji crni alat kad se na kraju sve fletenuje i snimi kao neki fkng JPG. Tu samo dobro oko pomaže.
Monice dušo, idi lezi, neće ti niko dirati nalog.... (ozbiljan sam)i nepipaj mi ovo mi je glavni nalog
Kamo joj nick, a kamo joj klon...mora da se sad razbijaju stvari po kući
![]()
Monice dušo, idi lezi, neće ti niko dirati nalog.... (ozbiljan sam)
zar postoje glavni i sporedni nalozi? gde to pise u pravilniku da vidimo crno na belo.![]()

vid vid, ne spavamona misli na podocnjake. idi stavi neki krastavac na oci.
aj se Smiri Srdjane
tab mi je rekao da mogu da pisem sto si tako nedokazan
nisam pisala sa klonovima nego ovo mi je stari nalog
a novi mi je moonshine *
jel jasnije?
Možda je pogrešno savetuješ?

pa ono jes moze krastavac i pametnije da se iskoristi![]()

aj se Smiri Srdjane
tab mi je rekao da mogu da pisem sto si tako nedokazan
nisam pisala sa klonovima nego ovo mi je stari nalog
a novi mi je moonshine *
jel jasnije?