KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto ga ne tražite, pa tamo pljujte i vređajte koliko vam volja, ne verujem da bi neko od vernika dolazio?
I nedostatak mesta za širenje vaše ideje lečite dolaskom na religiju? Ima tioliko zanimljivih podforuma, nauka, naučna fantastika, putovanja...

Može li ovako. Na ovom ''pdf'' ima mnogo tema, zar ne..Svako u svakom trenutku može da otvori temu, zar ne...

E sada mi objasni šta se dešava zašto recimo vernici posećuju teme Biblija, koliko znamo o njoj i...Vera šta je to...koje je postavio jedan grešni nevernik...

nordweek je bio satanista i to deklarisani i smenjen je....livi je videla ko mrsi konce i jednostavno su je isključili iz posla, znaš i sama ko i kako, rigel je otisao zbog privatnog posla, a srki, iskreno ne znam koje je vere....

nordik je bio lud na svoj način, da li je bio i satanista, diskutabilno je, nabeđen jeste... ajd on se ne važi.
rigelu se smučilo, livi se smučilo, srkiju se smučilo.
imali ste 5 moderatora.
šta hoćeš više?

Može li ovako. Na ovom ''pdf'' ima mnogo tema, zar ne..Svako u svakom trenutku može da otvori temu, zar ne...

E sada mi objasni šta se dešava zašto recimo vernici posećuju teme Biblija, koliko znamo o njoj i...Vera šta je to...koje je postavio jedan grešni nevernik...

svaka tebi cast na obrazovanju i poznavanju svete knjige ali cu ti reci kao nepristrasan posmatrac da to znanje korsitis da svesno podhebavas vernike i dovodis ih u zabludu sarkasticnim doskocicama i sofistickom igrom gde se sustina napisanog prilagodjava samo tvojoj vodenici...

Zar nismo raspravljali o osobi koja ima diplomu sa teologije?
Hvala, jesam umni čovek. :cmok: samo ne poznajem forumaše sa ovog pdf, kao što napisah, slabo zalazim zbog ne baš prevelike tolerancije. Uglavnom sam ovde zbog mone* :zstidljivko:

A zašto ti smetaju nevernici na ovom ''pdf' akao si ovde uglavnom zbog Mone...

A ko kaže da nevernik mora da bude ....normalan...:hahaha1:

ja kolko znam vernici barem na ovom pdf-u nikad coporativno ne kidisu na neku splacinu koja se ovde prospe na njihov racun...sve su pojedinacni izlivi, dok kod vase grupice se sve sistematski radi i svrsavate od srece kad nekog vernika isprovocirate da odveze jezik.... a to je po meni bolesnije no nepoznavanje teologije

Evo ja sam vernik koji se sa dosta toga ne slaže, ali ne u Crkvi, već delima ljudi koji rade u Crkvi. I oni su ljidi kao i mi, skloni napadima i grhovima. Ne usturčavam se da ukažem na loše poteze naših sveštenika kad ih primetim. A sve to nema veze sa verom.

Nije isto ne slagati se sa likom i delom nekog sveštenika i ne slagati se sa nekim obrednim radnjama u crkvi...kapiraš...

žiskar je bio super moderator i dugo je uspeo da se održi u sredini gde mu se svesno zabijaju klinci u točkove...

Ziskar je super covek i u reali i...posto ga licno poznajem...smucili su mu se i jedni i drugi (fanatici).
Nije problem do Administracije vec...do postovanja Pravilnika od strane ucesnika:aha:

Vece religijo:kpozdrav:

možda oni nisu hteli. pitaj gde treba.
meni je muka od višegodišnjeg preganjanja ko je kakav mod i ko bi trebalo da bude umesto njega. realno, nijedan vam neće biti dobar sve dok ne izvadite taj balvan iz oka.

pa, naravno, treba ili ne postaviti verujućeg moderatora ili postaviti nekog koga ćete lako da ismmejete....ovo je najposećeniji forum na Balkanu i niko mi ne može reći da ovde nema odgovarajućeg vernika za moderatora, ali se oni sistematski pproganjaju sa pdf-a

malo poredjenje.... ko kad bi jeroh bio strucnjak za fudbal koji ga ne voli i svako ko dodje na pdf da prica o fudbalu on ga ubedjuje da je fudbal los i bezveze i da treba da igra pikado... on to radi na sofisticiran nacin a onda dodje napr tibi sa svojim alegorijama, pa jos neki sa svojim pesmaricama, pa se ukljuci neki satanisticki klon koji dodatno potpali vatru, pa dodje neki peti koji mu povredi osnovno versko osecanje jer coek ne reaguje i tad se desi ono sto je ovde postao metod... ulazi mod koji nije vernik i koji iskreno mogu da kazem nema veze sa religioznom doktrinom koja vlada u duhu svakog pojedinca i mrtva ozbiljna opomene njegovu reakciju na splacine koje ekipica iznese i mrtva ladna na njih ne reaguje...

posle se zna redosled stvari... barem je tako bilo dok se nekima nije skurcilo pa smo stvar isterali do apsurda te je sad ipak normalnije i svaki pljuvac vernika popije bancinu ko vrata.

pa, naravno, treba ili ne postaviti verujućeg moderatora ili postaviti nekog koga ćete lako da ismmejete....ovo je najposećeniji forum na Balkanu i niko mi ne može reći da ovde nema odgovarajućeg vernika za moderatora, ali se oni sistematski pproganjaju sa pdf-a

aha... sad nema normalnih vernika zato što su progonjeni? ima li kraja vašem licemerju?
mukice... baš mi je žao i tebe i svih vas koji vidite neki problem ovde u moderisanju, ja ga ne vidim. :lol:

svaka tebi cast na obrazovanju i poznavanju svete knjige ali cu ti reci kao nepristrasan posmatrac da to znanje korsitis da svesno podhebavas vernike i dovodis ih u zabludu sarkasticnim doskocicama i sofistickom igrom gde se sustina napisanog prilagodjava samo tvojoj vodenici...

Mislim da si primetio da kada sa bilo kim pričam o veri kao metafizičkoj kategoriji nikada ne omalovažavam veru samu po sebi. Medjutim kada bilo ko od vernika nameće Bibliju kao dokaz svoje vere onda mi to malo zasmeta. A što se tiče onog moja vodenica,mnogo puta nemam ništa protiv da voda ide i na druge vodenice, jer mojoj vodenici ta voda nije neophodna.

Mislim da si primetio da kada sa bilo kim pričam o veri kao metafizičkoj kategoriji nikada ne omalovažavam veru samu po sebi. Medjutim kada bilo ko od vernika nameće Bibliju kao dokaz svoje vere onda mi to malo zasmeta. A što se tiče onog moja vodenica,mnogo puta nemam ništa protiv da voda ide i na druge vodenice, jer mojoj vodenici ta voda nije neophodna.

ja sam ti rekao ne jednom, ne smeta mi kada mi pametan covek zapusi usta cak i prostaklukom.. smeta mi licemerje i sarkasticna ljigavost iza koje stoji mod koji to podrzava. nista vise. treba postovati svakoga ko veruje ma kako bio za vas primitivan i ogranicen jer ovo nije pdf gde se treba nadjebavati ko je pametniji i zna da li bog postoji ili ne, nego imati slifa i pustati ljude da daju deo svoje duhovnosti neoptereceni reperkusijama koje im vasa ekipica namece logistikom delovanja...

i ne znam samo kake koristi imate od toga? koje je to nastrano zadovoljstvo ako isprovociras nekoga da te otera u q i da ga banuju? to je po meni 100 puta normalnije no ponasati se ko ljiga i kad taj ode nastaviti u njegovom odsustvu ono sto nije dovrseno dok je on bio tu... to je sadizam... a ne ono u diskusiji kad nekoga porazis bilo argumentima ili elokvencijom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back