- Poruka
- 46.570
E, a onda Tab i moderatori meni proslede tvoje prijave, i vrištimo od smeha koliko sebe shvataš ozbiljno...![]()
tuzno je kako ti sebe dozivljavas kao klovna

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, a onda Tab i moderatori meni proslede tvoje prijave, i vrištimo od smeha koliko sebe shvataš ozbiljno...![]()

Зар није смисленије поставити питање шта метузалем атеиста као ти тражи на форуму, и то поготово на религиозном делу форума? Човек који је приде неписмен (не знаш ни шта значи реч "епархија". чим је мени приписујеш и послу којим се не бавим нити ћу се бавити) и који је опседнут мржњом према свакоме ко не мисли као он? Баш онако психолошки забрињавајуће, зар не?
Опусти се...не прети ти никаква будућност!
Ulazim divna gospo sa tom poželjnom crticom...![]()

Nije to problem za monilicu*, ona to reši sa dva računara i nekoliko klon naloga.
Otkud jedna svedokinja zna šta je to i da je nepristojno? Da ti krišom ne gledaš nekakave filmove?

E, al što je iebe ovaj minut što mora da sačeka između dve prijave, živa se pojede.![]()
al kako te ne mrzi, stvarno?
prosledite i meni.![]()

pitaj ga otkud to zna.![]()
E, al što je iebe ovaj minut što mora da sačeka između dve prijave, živa se pojede.![]()

Monilice*, odoh u krpe i da te sanjam. To je tako divno, kupio sam i bokserice sa štampanim trouglićem.![]()
ybg, frustracije, pms...
evo ja cu ti poslati pa se zanimaj jel hoces![]()
.gif)
Ulepša mi dan, kad vidiš kol'ko žensko može biti sujetno... ili glupo, zavisno od čudne sprege onih dana u mesecu, nedostatka sexa i mentalnih kapaciteta.

to mi dobro dodje za pp

slabo kontam ovih dana, kakva crtica?![]()

a možda gaji nekakav animozitet prema tebi...![]()
Tvoja mama mene učila šta je redaljka?![]()
nepristojno![]()

pošalji da vidim treba li šta dodati ili oduzeti.![]()

nepristojno![]()
Znaš li koliko ti se smeju?
Rugači jedni, poslednji su dani, vidi se... za koji vek i eto ga sarmagedon...
smejaces se ti jos malo
a oni se smeju sebi onako kako su oni shvatili
a ne meni
mene ne poznaju

Pozdrav virtuelni...Vidim da je lovac na vampire u elementu... Pozdrav svima u konaku...