Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Veče, Barbara....Hrišćanina više neću da diram..ne brini...ukapirao sam ono što me je zanimalo...
Drago mi je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veče, Barbara....Hrišćanina više neću da diram..ne brini...ukapirao sam ono što me je zanimalo...

Pa dobro, samo mi i dalje nije jasno zasto mislis da sam te ja osudio? Ja sam ti na PP rekao da sam to cuo i da me NE ZANIMA, nisam nigde rekao da to verujem, kako sam prosao? Ovo je smesno, ti si samo pokusavao nesto i u tome nisi uspo, a sve u cilju da ukapiras ko je u pitanjuI pitao sam tu osobu i kaze da joj nista nisi rekao... ali nema veze bas me briga to je tvoja stvar, mada kad bolje razmislim ti si mene i pre zafrkavao, tako da ti to nije bio razlog da otkrijes koje ta osoba...
![]()

Jel ti to mene i dalje zafrkavaš, nedefinisani stvore?
Ne zafrkavam te, samo sam ti rekao da me je bas bilo briga i da te nisam osudjivao...
I ponovo provociras sa tim boldovanim, no nema veze...
Jesam li ti dao dobronameran savet da se ne mešaš u nešto što te se ne tiče...Glumiš neko poštenje, a vidi sa kime si se uhvatio ovde na forumu...Znaš li čime se tvoja "prijateljica" bavila pre nego što je postala JS?
Kakve veze ima sa čime se bavila?
je li ona društvo i podrška 18-ogodišnjem momku nedefinisanog sexualnog opredeljenja?
Jesam li ti dao dobronameran savet da se ne mešaš u nešto što te se ne tiče...Glumiš neko poštenje, a vidi sa kime si se uhvatio ovde na forumu...
Hmm?je li ona društvo i podrška 18-ogodišnjem momku nedefinisanog sexualnog opredeljenja?
Jeli a kako sam se ja to umesao? El sam ti rekao da me ne zanima i da me je bas briga i ti sad mlatis ovde praznu slamu ali mi nije jasno zasto, zar nisi rekao da vise ne da me diras?Hmm?
Moje seksualno opredeljenje se zna i ponovljeno je vise nego dovoljno, ali ipak nekima to nije dovoljno pa evo ponavljam:
HETEROSEKSUALNOG SAM OPREDELJENJA!
Trolovi su medju nama....
Danas sam slučajno naleteo na jedan članak. Ili odlomak iz knjige..nije ni važno.
Jedan starac (zaboravih ime, ali mogu naći ako nekog zanima) kaže da postoje dve vrste ljudi. Ljudi-muve i ljudi-pčele.
Pa kad recimo pustiš pčelu u prostoriju punu djubra, a ima samo jedan bombon negde u uglu, ona će odmah ga naći i tamo sleteti...tako i za muvu , samo obrnuto...
![]()
Meni on ne treba za društvo, niti ljigave osobe prolaze kod mene, ali smatram da bez obzira ima li on dečka ili devojku, ne priliči mu da bude u društvu osobe koja je široko poznata beogradskoj čaršiji....
Pih, nisam nista kuvao, mozda cu sutra tebeČim si objavio te gluposti na forumu itekako si se umešao...Kuvao si, sada kušaj to što si kuhao....

u redu je, najbolja drugarice svojih drugarica, sve smo razumeli....
Pih, nisam nista kuvao, mozda cu sutra tebe
I to ti je objasnjeno sta je ''drugarica''
drug ne zna sve, drugarica zna sve i uvek zastupa prijatelje i brani ih, i prijatelji joj verujum ja sam upotrebio termin drugarica samo zato sto sam mislio da ces shvatiti ono sto sam hteo da kazem znaci ono sto sam objasnio sta je drugarica,...
Misliš da je bolje da bude u društvu osobe nepoznate čaršiji?