gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
A grešnici su, pretpostavljam, bombone?![]()
POgrešno si ti to razumeo.
Svaki čovek ima u sebi bombonu

I tome se raduj....eno postavio sam odlomak u blog pa uživaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A grešnici su, pretpostavljam, bombone?![]()

da, ne priliči mu da bude u društvu osobe koja je na takav način i po tome poznata širokom krugu beogradske čaršije....
POgrešno si ti to razumeo.
Svaki čovek ima u sebi bombonu
I tome se raduj....eno postavio sam odlomak u blog pa uživaj![]()
A čaršija je etalon za dobro i loše?
Čaršija, to smo svi mi....postoji neki kodeks moralnog ponašanja koga moraju da se pridržavaju i vernici i nevernici....I ne može neko gumicom da izbriše ono što je u životu radio 30 godina...
Ali zar dotični nije došao da traži otkup za ono drugo?

Može li da se oprosti?

E, ne moraš meni ništa da objašnjavaš....ja znam da su osobe tvog sexualnog opredeljenja više vezane za drugarice i da vas one više vole od svojih drugarica ženskog pola.... Samo ti ne valja to što si dosta lajav..A tvoje sexualno opredeljenje je tvoj izbor i ja ga poštujem...

Upozoravao i pokušavao da očisti sobu...da ne dolaze muve![]()
Normalno da može...Potrebno je da promeniš život iz osnove i da si svestan da si imao brvno u oku, pa da prestaneš nekom da tražiš trun u istom...![]()
Pa kada može, zašto onda ne učiniš tako, već vazdan nabijaš brvno opet u oko?
A zašto su ga onda svi odbacili?
Koliko je u skaldu to smo imali prilike da vidimo iz tvojih postova, ajde sto ovde trolujes nego sto si imao seks pre brakaza moj život ne brini, đavole....uredio sam ga onako kako meni odgovara, a u skladu sa Božijim zakonom....![]()

za moj život ne brini, đavole....uredio sam ga onako kako meni odgovara, a u skladu sa Božijim zakonom....![]()
eto kako sve izvrces!
Ja na to gledam hrisanski!
eto kako sve izvrces!
Ja na to gledam hrisanski!

A otkud bih ja mogao znati to....svako je imao svoje razloge. Ljudi ne vole promene.

Koliko je u skaldu to smo imali prilike da vidimo iz tvojih postova, ajde sto ovde trolujes nego sto si imao seks pre braka![]()

Imaš devojku. A znaš kako kažu....to ti je ko u saobraćaju ..ti paziš i gledaš, al uvek naidje nega budala...![]()
![]()

Imao sam ga 1000000 puta, priznajem i imaću ga još dok ne potpišem to parče papira...![]()

Imaš devojku. A znaš kako kažu....to ti je ko u saobraćaju ..ti paziš i gledaš, al uvek naidje nega budala...![]()
![]()

Ako, samo neka je čaršija redovno obaveštena i zadovoljena.![]()
Kako znaš da je budala, možda mu je nesrećnim slučajem samo pukla guma?![]()
O gresnom seksu uopsteMa, znam...da pričaš o nekom tamo groznom i grešnom sexu sa ženama....Razumem te...ali, da pričate o sexu sa muškarcima u, recimo sali za fizičko, ti bi uzeo aktivno učešće, zar ne...![]()
Briga me to je tvoja stvar sto si prekrsio Boziji zakon!Imao sam ga 1000000 puta, priznajem i imaću ga još dok ne potpišem to parče papira...![]()
Zasto te to zanima?Dušane, koliko plaćaš godinu na osnovnim studijama?
O gresnom seksu uopste
Naravno da NE bih!
Briga me to je tvoja stvar sto si prekrsio Boziji zakon! Zasto te to zanima?