Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro, samo mi i dalje nije jasno zasto mislis da sam te ja osudio? Ja sam ti na PP rekao da sam to cuo i da me NE ZANIMA, nisam nigde rekao da to verujem, kako sam prosao? Ovo je smesno, ti si samo pokusavao nesto i u tome nisi uspo, a sve u cilju da ukapiras ko je u pitanju :roll: I pitao sam tu osobu i kaze da joj nista nisi rekao... ali nema veze bas me briga to je tvoja stvar, mada kad bolje razmislim ti si mene i pre zafrkavao, tako da ti to nije bio razlog da otkrijes koje ta osoba... :roll:

Jel ti to mene i dalje zafrkavaš?

Poslednja izmena od moderatora:
Danas sam slučajno naleteo na jedan članak. Ili odlomak iz knjige..nije ni važno.
Jedan starac (zaboravih ime, ali mogu naći ako nekog zanima) kaže da postoje dve vrste ljudi. Ljudi-muve i ljudi-pčele.
Pa kad recimo pustiš pčelu u prostoriju punu djubra, a ima samo jedan bombon negde u uglu, ona će odmah ga naći i tamo sleteti...tako i za muvu , samo obrnuto...

;)

Danas sam slučajno naleteo na jedan članak. Ili odlomak iz knjige..nije ni važno.
Jedan starac (zaboravih ime, ali mogu naći ako nekog zanima) kaže da postoje dve vrste ljudi. Ljudi-muve i ljudi-pčele.
Pa kad recimo pustiš pčelu u prostoriju punu djubra, a ima samo jedan bombon negde u uglu, ona će odmah ga naći i tamo sleteti...tako i za muvu , samo obrnuto...

;)

U kontekstu te priče, šta je bio Gospod Isus, šta misliš?

Čim si objavio te gluposti na forumu itekako si se umešao...Kuvao si, sada kušaj to što si kuhao....
Pih, nisam nista kuvao, mozda cu sutra tebe :rotf:
u redu je, najbolja drugarice svojih drugarica, sve smo razumeli....

I to ti je objasnjeno sta je ''drugarica'' ;)
drug ne zna sve, drugarica zna sve i uvek zastupa prijatelje i brani ih, i prijatelji joj verujum ja sam upotrebio termin drugarica samo zato sto sam mislio da ces shvatiti ono sto sam hteo da kazem znaci ono sto sam objasnio sta je drugarica,...

Pih, nisam nista kuvao, mozda cu sutra tebe :rotf:

I to ti je objasnjeno sta je ''drugarica'' ;)
drug ne zna sve, drugarica zna sve i uvek zastupa prijatelje i brani ih, i prijatelji joj verujum ja sam upotrebio termin drugarica samo zato sto sam mislio da ces shvatiti ono sto sam hteo da kazem znaci ono sto sam objasnio sta je drugarica,...

E, ne moraš meni ništa da objašnjavaš....ja znam da su osobe tvog sexualnog opredeljenja više vezane za drugarice i da vas one više vole od svojih drugarica ženskog pola.... Samo ti ne valja to što si dosta lajav..A tvoje sexualno opredeljenje je tvoj izbor i ja ga poštujem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back