Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam siguran, znas....nisi svestan koliko jedna trula jabuka sadrži mikotoksina u sebi. Ukoliko u uzorku imas 100 jabuka, od kojih je jedna polutrula količina mikotoksina je tolika da te jabuke ne mogu proći test na ohratoksin i ostale mikotoksine, po maksimalno propisanim količinama koje propisuje direktiva eu.

U suštini bi trebalo pobacati sve gajbe u Srbiji u mutno Dunavo... da nas ne pobiju ovi boldovani. :mrgreen:
Smislila EroCka Zajednica ujdurmu da skloni sve organsko, moja tico... kako je narod pre jeo i živeo... sad sam udri po prskanom, savršeno za oko... prirodni otrovi zabranjeni, da bi prodavali veštačke...

U suštini bi trebalo pobacati sve gajbe u Srbiji u mutno Dunavo... da nas ne pobiju ovi boldovani. :mrgreen:
Smislila EroCka Zajednica ujdurmu da skloni sve organsko, moja tico... kako je narod pre jeo i živeo... sad sam udri po prskanom, savršeno za oko... prirodni otrovi zabranjeni, da bi prodavali veštačke...

Ja znam za bolji sistem osmišljen od strane EroCke Unije, imaš lepo organsku hranu sa nalepnicom "Organski uzgojeno" ili "Organski proizvod", lepo to skupo platiš, nema pesticida nikakvih, lepo to sve izgleda, samo postoji jedan "mali" problem.....hrana jeste uzgajana bez pesticida jer je genetski modifikovana (GM) hrana u pitanju, tako imaš jednu papriku toliko veliku da ti je dovoljna za dve osobe da se fino napravi doooobar obrok sa tom jednom paprikom :mrgreen:
Čudo jedno ta GM "Organska hrana" :lol: :lol: :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back