Luče, pa zar se ti ne pakuješ...aj bekice polako ti ruku pod ruku sa đavolom...![]()
Ne može grešnica da mezi dok Đavo ne uspe vode u bokal, presahnuo je bokal pa nema ništa od aperitiva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luče, pa zar se ti ne pakuješ...aj bekice polako ti ruku pod ruku sa đavolom...![]()
Ona se navukla na to..shvati je...![]()
ne idem ja nigdeLuče, došao CrniĐavo da te vodi sa sobom....Sretan ti put....![]()
ne idem ja nigde![]()
dosao je po tebeAl đavo došo lično po tebe...i zatreskao se u tebi...![]()
bolje u mene nego u tebe![]()
Jes vala...Daleko bilo da bilo šta imam sa đavolom i sada i do vijekova...
:
Nisam siguran, znas....nisi svestan koliko jedna trula jabuka sadrži mikotoksina u sebi. Ukoliko u uzorku imas 100 jabuka, od kojih je jedna polutrula količina mikotoksina je tolika da te jabuke ne mogu proći test na ohratoksin i ostale mikotoksine, po maksimalno propisanim količinama koje propisuje direktiva eu.
Pa tako to obično ide, glup korisnik, još gluplji klon![]()
tacnoa najglupolje je imati klon kolna
![]()
Nije smesno sto si nepismen.![]()
Ih, kako znam kad da ga razignorišem...
Izvoli, đavolak... elaboriraj problem koji imaš sa limunom?![]()
Ih, kako znam kad da ga razignorišem...
Izvoli, đavolak... elaboriraj problem koji imaš sa limunom?![]()
U suštini bi trebalo pobacati sve gajbe u Srbiji u mutno Dunavo... da nas ne pobiju ovi boldovani.
Smislila EroCka Zajednica ujdurmu da skloni sve organsko, moja tico... kako je narod pre jeo i živeo... sad sam udri po prskanom, savršeno za oko... prirodni otrovi zabranjeni, da bi prodavali veštačke...
Ima on važniji problem u vezi sa ...sisom...![]()