Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srećnu Novu godinu žele vam vaši moderatori:
http://elfyourself.jibjab.com/view/5w425Naez0fjzMemMPh3

christmas-cards.jpg

Svima nam želim srećnu, novu grešnu godinu, i želim nam da se pokajemo zbog svakog greha, koji počinimo, jer samo tako možemo pobediti zlo, koje vreba u nama.
Takođe, svima nam želim da verujemo u Ljubav, jer samo verujući u Ljubav, stvaramo svet iz Ljubavi, a svet, koji se stvara iz Ljubavi je najlepši.

Svima nam želim srećnu, novu grešnu godinu, i želim nam da se pokajemo zbog svakog greha, koji počinimo, jer samo tako možemo pobediti zlo, koje vreba u nama.
Takođe, svima nam želim da verujemo u Ljubav, jer samo verujući u Ljubav, stvaramo svet iz Ljubavi, a svet, koji se stvara iz Ljubavi je najlepši.

Ono ...novu grešnu godinu... stvarno je dobar fazon...:hahaha1:

Na životni konto pod brojem 2011 svih korisnika foruma krtarice, uplaćeno je 12 meseci zdravlja, 365 dana sreće, 52 nedelje radovanja životu u okruženju dragih ljudi i jedna godina da vam se to ostvari. Ostalo je na vama. Vaša 2011 godina.

FelixTheCatPaceAni.gif

ŽELIM SVIMA SREĆNU NOVU GODINU I PUNO DOBROG ZDRAVLJA PRE SVEGA,ZA OSTALO ĆE TE SE SAMI SNAĆI,POZZZZZDRAV:zjelka3::zjelka3::zjelka3::zjelka2::zjelka::poklon:z:dm5:z:dm5:z:dm3::zimag:
http://3.***************/_--YjWiyF8eE/Sz0kj8YYysI/AAAAAAAAGDE/OsBMMWRE5ko/s400/happy-new-year.jpg

braco kad su culi da sam marlon rekli mi sikter :(

neki zuti hirurzi mamu im... sretna nova svim dobronamernim 4umasicama :) a onim drugim samo q... ostalim drugarima sa 4uma zna se, sve najbolje

Poslednja izmena:
Сигуран сам да се сви надамо да ћеш се вратити и наставити да обогаћујеш овај заједнички простор још дуго.

iskreno nisam siguran...malo sam euforican od sampanjca a svratih jer ste ipak vi deo neke moje proslosti pa je red da vas obidjem....z:)

Uspešnu operaciju, uspešno oporavljanje i ekspresno vraćanje ...ovde...

hvala jerohinac na brizi ... bila je lazna uzbuna.. zdrav ko dren. z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back