Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj bolje pase uz tvoj karakter:andjeo: (a i pristojnije deluje za jednu nevestu:aha:)
Dobro vece religijo:gace:

Dobro veče i tebi čoveče.

A pazi ovo. Kada si pre negde napomenuo nešta o nekom volšebnom brisanju nekih postova, to mi nije bilo najasnije. Medjutim, večeras sam se prosvetlio u tom smislu. Uložih neki trud i nešta veoma argumentovano napisah kada ono...medjutim...Ne bi malo i sve to ...nestade. Pojela maca. I naravno. Niko ništa da objasni.
z:poz:

Dobro veče i tebi čoveče.

A pazi ovo. Kada si pre negde napomenuo nešta o nekom volšebnom brisanju nekih postova, to mi nije bilo najasnije. Medjutim, večeras sam se prosvetlio u tom smislu. Uložih neki trud i nešta veoma argumentovano napisah kada ono...medjutim...Ne bi malo i sve to ...nestade. Pojela maca. I naravno. Niko ništa da objasni.
z:poz:

Pozdrav, ja naucih vise o cenzuri za ovih devet meseci nego li za vise od pedeset godina, ne uci se uzalud celog zivotaz:hm:

Onaj bolje paše uz sve... :lol:

Ti si subjektivna, bolje te ja...vidim:deda:

Pozdrav, ja naucih vise o cenzuri za ovih devet meseci nego li za vise od pedeset godina, ne uci se uzalud celog zivotaz:hm:

Izgleda da ja i u ovim godinama bivam u nekim zabludama. I tako bejah u uverenju (čitati) zabludi, da ako je nešta zasnovano na argumentu, predočeno korektno u granicama tolerancije, ne treba da bude predmet cenzurisanog brisanja.

I da znaš...uči se celog života. z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back