Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jehova, Grade moj, Zaklone moj, koji se oboriti ne može, Izbavitelju moj, Bože moj, Kamena goro, na kojoj se ne bojim zla, Štite moj, Rože spasenja mog, Utočište moje! (Psalmi 18:2)

0,,5669577_1,00.jpg
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jeste , sedeo u ćošku i čekao nekoga , ali izgleda da je taj neko imao nekakav kongres pa je jadničak morao da pije vino sam

знаш даљина је то, важно је да се Милева провела добро.
али чуди ме да цепа туборг, јер она и њена пријатељица пију само вино.

знаш даљина је то, важно је да се Милева провела добро.
али чуди ме да цепа туборг, јер она и њена пријатељица пију само вино.

Mileva je u maloj dilemi ,počela je da sumnja . Niti ima instrukcije od svetog duha preko centrale u vezi pića, niti joj ide u glavu zasto se ime Jahwe pogresno izgovara

....ovde se maltretiranje nedužnih i nejakih nastavlja bezobzirno....muškarci sa slobodnim seksualnim istoimenim polnim izborom, svoje viteštvo iskazuju na Gospođama koje se užasavaju života u XXI veku...oduvek je tako bivalo u turhim hanovima i plemenskim konacima....a tako lepo pada sneg:grudvanje::grudvanje2::sanke::cistisneg:

....ovde se maltretiranje nedužnih i nejakih nastavlja bezobzirno....muškarci sa slobodnim seksualnim istoimenim polnim izborom, svoje viteštvo iskazuju na Gospođama koje se užasavaju života u XXI veku...oduvek je tako bivalo u turhim hanovima i plemenskim konacima....a tako lepo pada sneg:grudvanje::grudvanje2::sanke::cistisneg:

Ako i ti voliš decu ovako http://www.silentlambs.org/ ,kao ovi koje branis onda je jasno zašto smo mi koji se borimo protiv toga turski i plemenski zaostali .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back