Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....ovde se maltretiranje nedužnih i nejakih nastavlja bezobzirno....muškarci sa slobodnim seksualnim istoimenim polnim izborom, svoje viteštvo iskazuju na Gospođama koje se užasavaju života u XXI veku...oduvek je tako bivalo u turhim hanovima i plemenskim konacima....
јадне Госпође а једна од тих госпођа је господин са више лица, али пошто не знаш опроштено ти је:D
успут за такав вид разговора креатори крстарице су осмислили "приватне поруке", шта су актери хтели јавно тим да покажу само они знају
ако знаш а знаш јер си ти испред времена онда ти је позната реч перформанс.
а ти заложи се мало за стварно јадне http://www.silentlambs.org/ њих брани:mrgreen:
Sale u kojoj valuti je ovo , jer o dinarima za sigurno nije rec .
не знам вероватно еврићи

јадне Госпође а једна од тих госпођа је господин са више лица, али пошто не знаш опроштено ти је:D
успут за такав вид разговора креатори крстарице су осмислили "приватне поруке", шта су актери хтели јавно тим да покажу само они знају
ако знаш а знаш јер си ти испред времена онда ти је позната реч перформанс.
а ти заложи се мало за стварно јадне http://www.silentlambs.org/ њих брани:mrgreen:

....................................

Uploaded with ImageShack.us

Nekoliko saveta iz Božje reči:

1. Jer nema čoveka pravedna na zemlji koji čini samo dobro i nikad ne greši! (Propovednik 7:20)
2. Ne uzimaj k srcu svaku reč koju ljudi kažu, pa nećeš čuti slugu svojega kako te proklinje. Jer srce tvoje dobro zna da si i ti mnogo puta proklinjao druge! (Propovednik 7:21,22)
3. Tada mu je pristupio Petar i rekao mu: “Gospode, koliko mi puta može sagrešiti brat moj, a ja da mu oprostim? Do sedam puta?” A Isus mu je rekao: “Ne kažem ti do sedam puta, nego do sedamdeset i sedam puta!

Nekoliko osnovnih, temeljitih principa kojima svako ko sebe naziva Histovim sledbenikom treba maksimalno da teži i da se pridržava!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back