- Poruka
- 89.439
Ti si stigla kući a ja sutra dolazim na kafu da mi opereš kola...
P.S. poneću crevo ako nemaš...
E ne može. Nisam za to ja kriva nego pivo. Da nisi pio, ne bi morao da se zavlačiš
po sokacima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si stigla kući a ja sutra dolazim na kafu da mi opereš kola...
P.S. poneću crevo ako nemaš...
ево 100 евра бацам да ће вас нина казнити
а више би имао шансе да добијем на намештеном лотоу![]()

јој, тркате се кући да стигнете први на форум![]()

Vi ste negde bili kao organizovana grupa i ulitali ste auto?
al to moram da ti šapnemVi ste negde bili kao organizovana grupa i ulitali ste auto?
Nisam ti ja nikakav ekspert za tipove rečenica. Naprotiv, jedva se prisećam gramatike koju sam učio nekada davno.
Samo sam ti skrenuo pažnju da se rečenica ne završava sa tačkom već tačkom. To su ti neke jezičke finese za koje se hoće malo bolje poznavanje jezika od onog kojim ti raspolažeš.
A raspravu možemo nastaviti kada konačno priznaš da znaku pitanja nije mesto nasred rečenice. I tebi će biti lakše, a i Siza će te oprostiti što te je tukao, pa možemo lagacki dalje, ne uplićući gramatiku u argumentovanje poruka na forumu Religija.

Tako nekako. Oće to kad te lepe žene navode na pogrešan put.

Što se mene tiče, ja protiv Jeroha od sada koristim samo finansijske argumente, pošto oni jasno pokazuju da ni on ne veruje u ono što govori...![]()
Završava se tačkom, a ne SA tačkom. Prelistaj i ti malo taj tvoj... uđbenik koji nudiš drugima .A kako li se to neka rečenica završava u smislu...već tačkom...![]()

prva sam stigla kući...
- - - - - - - - - -
E pa ne meremo mi toliko baš da bančimo. Ipak smo ljudi u godinama.

шта прва?
Jeste. I ja se kladim da će Dok poslednji da stigne.![]()
Vi ste negde bili kao organizovana grupa i ulitali ste auto?
eeee.. da znaš samo gde je sredio avto...al to moram da ti šapnem

Završava se tačkom, a ne SA tačkom. Prelistaj i ti malo taj tvoj... uđbenik koji nudiš drugima .![]()

jel se to dogodiJo incideNt![]()

Vidi ovako....Ovo nisam napisao ja...
Зависно-упитне реченице су посебан тип изричних реченица. По облику су исте као независне упитне реченице, али немају упитно значење већ имају значење објекта прелазних глагола главне реченице и пишу се са тачком на крају.
Родитељи су ме питали да ли хоћу да се упишем у гимназију.
I šta ćeš mi sada kazati...baš me interesuje...
Biće da si se ipak malo zatrčao, zar ne...
jok.. bili smo fini..![]()
gud najt i od mene...