Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smatrajući da i ja imam prava na slobodoumlje onako slobodoumno ću se usaglasiti sa tvojim mišljenjem. Ne znam da li si primetila da pod obavezno prvo obraćanje Ninčeku biva sa nekim djentlmenskim smajlićem.

Ma sav si mi nešto postao sumnjiv :zper:
Još ćeš se uživeti u ulogu Nininog forumaškog muža :zcepanje:

dobro veche svima :uja:

jeroh ja ti ostavila link pogledaj unazad :D

- - - - - - - - - -

ja bi napisala nesto mudro al ne smem :fdlan:

Ma raspali mono, šta si stalno nešto stegnuta :p

Veče i tebi :cao:

Nešto razmišljam da se ''banujem'' sa religije dok mi ne istekne ono C 1 i da malo predjem tamo....pa taman me i one silne dame ...oženile...A videh juće na brzaka toliko novih dama pa i gomilu razigranih zelenih dama pa nekako ...nemadoh hrabrosti da banem ...nepripremljen...:hahaha1:

Jeroh ne kukaj zbog jednog C :aha:

- - - - - - - - - -

Ma sav si mi nešto postao sumnjiv :zper:
Još ćeš se uživeti u ulogu Nininog forumaškog muža :zcepanje:

Ma raspali mono, šta si stalno nešto stegnuta :p

Veče i tebi :cao:

Pa evo :uja: Gogili i tebi pozz

i Nini i Borki pozdrav :)

nego citam ovo sto je Serpent pisao pa nesto sam htela u vezi toga...

Ako neko smatra da zivi u septickoj jami preselenjem nista nece postici jer je problem u umu i srcu te osobe a ne u mestu gde zivi :D

to je istina...

meni je lepo u Beogradu a putovala sam dosta i svaki grad ima svoju svetlu i tamnu stranu tako da
i i svakom gradu ima raznih ljudi...
svako bira prema sebi drustvo

moze se normalno ziveti i ovde kod nas :)

ne vidim da je bolje negde tamo preko...
ima i vecih pogodnosti al i izazova

Takodje gledano iz duhovnog ugla svugde je isto jer " ceo svet je u vlasti Zloga" 1 . Jovanova 5:19 citiram pismo

Poslednja izmena:
dobro veche svima :uja:

jeroh ja ti ostavila link pogledaj unazad :D

- - - - - - - - - -

Video sam. A zaboravio sam da ti kažem da sam pre kako li bi nepuna dva meseca bio tamo sa jednom grupom JS iz Užica. I ne samo tamo. Uhvatiše me za reč i ...jedan dan provedoh ...tako...

- - - - - - - - - -

Ma napiši pa...neka ide život...:hahaha1:

Jeroh ne kukaj zbog jednog C :aha:

Ma to mu je izgovor da završi na ženama :zcepanje:

Pa evo :uja: Gogili i tebi pozz

i Nini i Borki pozdrav :)

Ako neko smatra da zivi u septickoj jami preselenjem nista nece postici jer je problem u umu i srcu te osobe a ne u mestu gde zivi :D

to je istina...

meni je lepo u Beogradu a putovala sam dosta i svaki grad ima svoju svetlu i tamnu stranu tako da

Eto, nije bilo teško i stiže ti repka :D

Poslednja izmena:

to je istina...

Takodje gledano iz duhovnog ugla svugde je isto jer " ceo svet je u vlasti Zloga" 1 . Jovanova 5:19 citiram pismo

:ok:

I naravno moram i jednu...bonu....

- - - - - - - - - -

Ma to mu je izgovor da završi na ženama :zcepanje:

E žensko je žensko...A nije samo izgovor mada može da se shvati i tako jer barem ti znaš koliko me nervira tako neki C 1 manje više bez veze...

Eto, nije bilo teško i stiže ti repka :D

To sam i ja učinio...

E žensko je žensko...A nije samo izgovor mada može da se shvati i tako jer barem ti znaš koliko me nervira tako neki C 1 manje više bez veze...

A što se nerviraš?
Ja se nikada zbog takvih stvari nisam nervirala, znam da tebe nervira što je bilo selektivno ali ta što je to uradila dala je do znanja šta i ona misli o tome i to je to ....
Mada ja mogu zauzimati stranu dok oni bi trebali biti objektivni ali uvek postoji ono ali ....

pa fino i ko ti se dojmio od njih

Interesovalo me je šta je suština pravnog odeljenja pa mi je to malo objasnio onaj Voja...

- - - - - - - - - -

A što se nerviraš?
Ja se nikada zbog takvih stvari nisam nervirala, znam da tebe nervira što je bilo selektivno ali ta što je to uradila dala je do znanja šta i ona misli o tome i to je to ....
Mada ja mogu zauzimati stranu dok oni bi trebali biti objektivni ali uvek postoji ono ali ....

Ma nije problem ni da sam banovan jer no bi da imam ono...''živog'' klona. Ne znam ali me to ...nervira...

A šta li se ovo dešava...nema nešto slobodoumnih...

Odnosi se na Jerihončevu i Arijaninu prepisku, kako ona hoće da napiše nešto duhovito, a on joj odgovara da napiše, pa nek ide život- to je trebalo da prekopiram, očigledno nisam uspela:sad2::eek:, nema veze( za polubosanku ovo je komplikovana procedura) elem, Jerihonac, dodajem prethodnu poruku-Vrh:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back