coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
Ćao Coco![]()
ćao agatha, vidim da je i heroina s radošću uronila u naše muzičke priloge, a ja upravo slušam nekakve afrikance, pa rekoh sebi da bi bila šteta ne podeliti sa ostalima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćao Coco![]()

ne kapiram kako muzika može da smeta - samo se lepo skroluje i nema problema....a kafana bez muzike je tužna
pa čak i moja jezičina ume nekad da se zamori....ne smeta muzika, daleko bilo..
ali je gomila klipova na jednoj strani pokazatelj da učesnici nemaju više o čemu da razgovaraju...
a ovo je bila muzička komunikacija sa Mačkom.....
pa čak i moja jezičina ume nekad da se zamori....a ovo je bila muzička komunikacija sa Mačkom.....
![]()

tek ce da bidne ako ostanem ovde![]()

Beskućnici su obično ne školovani ljudi, alkosi, narkomani ..... i naravno da onda ne da neću se zaljubiti u njih nego neću biti u dodiru sa takvim ljudima.
Naglašavam obično jer cepidlačiš svako slovo ...
Ne znaš ti ko je ko i ko je kakav, ko koliko dubok džep ima, kad ti stane knedla u grlu, , noge počnu da klecaju, usta da se otvaraju a zenice šire. Posle tek saznaš da je il bogat il siromah............i ništa tu u srcu, ne možeš više da menjaš.
krc krc![]()
Dobro veće dobrim ljudima, pravim osobama, ozbiljnim damama i ozbiljnim ljudima...

I tako ...klecnu ti kolena, zenice se prošire prilikom tog nekog susreta i onda to znači da je to...prava osoba...Onako idealizovana do besvesti. A šta ako se nakog toga ispostavi da je recimo taj oženjen...Biva li ono...djaba klecnuše kolena...A šta ako se nakon toga ispostavi da je to samo ''lovac'' na pogodne žene...
To sa čim se se usaglasila je samo verbalna akrobatika koja istini za volju u svom prividu lepo zvuči iako je sama po sebi protivrečna samo tako.
Obrati pažnju na ono zadnje...i ništa tu u srcu, ne možeš više da menjaš.. Zaljubila se na prvi pogled a sve ono što je suštinski veoma bitno se zanemaruje...
A sama zaljubljenost na prvi pogled ipak nije svojstvena ...zrelim ljudima...
![]()

Ovo si lepo rekao i..zivotno...
Dobar dan svima
I tako ono...na prvi pogled...vidi nekog stane joj knedla u grlu, zenice se šire i tek posle sazna da li je bogat ili siromah. A u tom smislu tek posle sazna i na kom je niovu njegova inteligencija, obrazovanje, da li je zavan i mnogo toga sličnog. A ta fasciniranost na prvi pogled veoma lako i veoma brzo prodje kao što prodje i ona klinačka, pubertetska zaljubljenost.
To bi bilo slično kada bi recimo ti video tako neku damu pa ti klecnula kolena pa se zenice proširile. A šta bi bilo malo kasnije kada bi malo progovorila, kada bi razlučio šta je na njoj ona a šta je silikonija...Šta bi bilo kada bi se jutrom probudio pored nje nakon seksualne noći a ono...pored tebe neka sasvim druga žena bez one napadne ''fasade'' od šminke i tako to...
Dobro veće dobrim ljudima, pravim osobama, ozbiljnim damama i ozbiljnim ljudima...

ne smeta muzika, daleko bilo..
ali je gomila klipova na jednoj strani pokazatelj da učesnici nemaju više o čemu da razgovaraju...
Nisam baš siguran ali mi se nešto javlaja....tek ce da bidne ako ostanem ovde![]()
a meni nema dobro veče...![]()
Veze nemaš.![]()
- Pa.. imamo vazduh sa različitim mirisima, recimo - jagoda, ananas, kajsija...Momci u radnji počinju polako da se kikoću, svako kao radi svoj posao, ali uši su već okrenute prema devojci..Aj ne lupaj.
Koliko imaš godina?![]()
Možda...ali ostajem pri mišljenju da je zaljubljenost na prvi pogled svojstvena pubertetlijama....A na tom uzrastu oni ne osećaju ljubav jer nisu zreli za to. A klinačka zaljubljenost na prvi pogled i ljubav kod zrelih ljudi nisu jedno te i sto.
Zar nisi mogao prokomentarisati u mom postu napisano...pa da mi lepo objasniš šta je to lupetanje u mom postu...Zašto ti je bio problem da tako učiniš...
A što se tiče godina izgleda da smo tu negde...

Nemaš veze.![]()
Ako je istina ono što sam negde zapazio...tu smo negde...Ne bi moglo nikako da izgleda. Ti imaš nedoradjene stavove po tim pitanjima. Znači fali ti neka godina još.![]()
Počeću da ti zavidim...kako je tebi malo potrebno da budeš...veoma srećan...napišeš nemaš veze i ..bude dovoljno...
Ako je istina ono što sam negde zapazio...tu smo negde...
A moje nedoradjene stavove po tim pitanjima...izvoli uveri me u to...A to je moguće kroz veoma detaljnu diskusiju. A od koje nikada pobegao nisam. Ali nikada.