Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Beskućnici su obično ne školovani ljudi, alkosi, narkomani ..... i naravno da onda ne da neću se zaljubiti u njih nego neću biti u dodiru sa takvim ljudima.
Naglašavam obično jer cepidlačiš svako slovo ...

Baše me nešta interesuje kako su to narkomani beskučnici...I tako će neki beskučnik koji je narkoman redovno kupovati heroin, kokain i to plačati...kako, s ćim...da li je i ovo cepidlačenje...

I nravno da se nečeš zaljubiti u beskučnika i to po istom onom veoma zanimljivom dešavanju da se recimo bogata žena neće zaljubiti i udati u siromašnog nego...gle čuda u bogatog kao što se ni neko ko je bogat neće zaljubiti i ženiti neku siromašnu nego...bogatu.

Dobro veće Gogi...

loving-thoughts-smiley-emoticon.gif

Ne znaš ti ko je ko i ko je kakav, ko koliko dubok džep ima, kad ti stane knedla u grlu, , noge počnu da klecaju, usta da se otvaraju a zenice šire. Posle tek saznaš da je il bogat il siromah............i ništa tu u srcu, ne možeš više da menjaš.

I tako ono...na prvi pogled...vidi nekog stane joj knedla u grlu, zenice se šire i tek posle sazna da li je bogat ili siromah. A u tom smislu tek posle sazna i na kom je niovu njegova inteligencija, obrazovanje, da li je zavan i mnogo toga sličnog. A ta fasciniranost na prvi pogled veoma lako i veoma brzo prodje kao što prodje i ona klinačka, pubertetska zaljubljenost.

To bi bilo slično kada bi recimo ti video tako neku damu pa ti klecnula kolena pa se zenice proširile. A šta bi bilo malo kasnije kada bi malo progovorila, kada bi razlučio šta je na njoj ona a šta je silikonija...Šta bi bilo kada bi se jutrom probudio pored nje nakon seksualne noći a ono...pored tebe neka sasvim druga žena bez one napadne ''fasade'' od šminke i tako to...

Dobro veće dobrim ljudima, pravim osobama, ozbiljnim damama i ozbiljnim ljudima...

I tako ...klecnu ti kolena, zenice se prošire prilikom tog nekog susreta i onda to znači da je to...prava osoba...Onako idealizovana do besvesti. A šta ako se nakog toga ispostavi da je recimo taj oženjen...Biva li ono...djaba klecnuše kolena...A šta ako se nakon toga ispostavi da je to samo ''lovac'' na pogodne žene...

To sa čim se se usaglasila je samo verbalna akrobatika koja istini za volju u svom prividu lepo zvuči iako je sama po sebi protivrečna samo tako.

Obrati pažnju na ono zadnje...i ništa tu u srcu, ne možeš više da menjaš.. Zaljubila se na prvi pogled a sve ono što je suštinski veoma bitno se zanemaruje...

A sama zaljubljenost na prvi pogled ipak nije svojstvena ...zrelim ljudima...

kiss.gif

I tako ...klecnu ti kolena, zenice se prošire prilikom tog nekog susreta i onda to znači da je to...prava osoba...Onako idealizovana do besvesti. A šta ako se nakog toga ispostavi da je recimo taj oženjen...Biva li ono...djaba klecnuše kolena...A šta ako se nakon toga ispostavi da je to samo ''lovac'' na pogodne žene...

To sa čim se se usaglasila je samo verbalna akrobatika koja istini za volju u svom prividu lepo zvuči iako je sama po sebi protivrečna samo tako.

Obrati pažnju na ono zadnje...i ništa tu u srcu, ne možeš više da menjaš.. Zaljubila se na prvi pogled a sve ono što je suštinski veoma bitno se zanemaruje...

A sama zaljubljenost na prvi pogled ipak nije svojstvena ...zrelim ljudima...

kiss.gif

Veze nemaš. :sad2:

Ovo si lepo rekao i..zivotno...:ok:

Dobar dan svima

Pa jeste životno...ali na pubertetskom nivou...

A reci mi ovo. Kaza da imaš ozbiljnog muškarca kao ...pravu osobu...Šta bi bilo kada bi se dogodilo da sretneš tako nekog u smislu Ilketovog posta pa ti klecnu kolena, pa se zenice prošire....

Ili to možda nije moguće jer kolena mogu da klecnu i zenice da se prošire samo kada onom pravomi ozbiljnom ...istekne upotrebna vrednost...

Veće Ninček...

dream-kiss-smiley-emoticon-1.gif

I tako ono...na prvi pogled...vidi nekog stane joj knedla u grlu, zenice se šire i tek posle sazna da li je bogat ili siromah. A u tom smislu tek posle sazna i na kom je niovu njegova inteligencija, obrazovanje, da li je zavan i mnogo toga sličnog. A ta fasciniranost na prvi pogled veoma lako i veoma brzo prodje kao što prodje i ona klinačka, pubertetska zaljubljenost.

To bi bilo slično kada bi recimo ti video tako neku damu pa ti klecnula kolena pa se zenice proširile. A šta bi bilo malo kasnije kada bi malo progovorila, kada bi razlučio šta je na njoj ona a šta je silikonija...Šta bi bilo kada bi se jutrom probudio pored nje nakon seksualne noći a ono...pored tebe neka sasvim druga žena bez one napadne ''fasade'' od šminke i tako to...

Dobro veće dobrim ljudima, pravim osobama, ozbiljnim damama i ozbiljnim ljudima...

Aj ne lupaj. :lol:
Koliko imaš godina? :D

I eto , dobih ovu postu i slatko sam se nasmejao, pa da vam prosledim..

Isinit dogadjaj sa Vozdovca...

Ova priča je istinita, a ispričao mi je moj poznanik -vlasnik vulkanizerske radnje.
Delim je sa vama, da se malo nasmejemo zajedno.
Na kraju krajeva, mislim da je humor danas jako bitan, a još više znati zbijati šale na svoj račun, iste prihvatiti, ali isto tako našaliti se na tuđi račun, i da sve prođe bez ljutnje.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Tog dana nije bilo puno posla. Sedim sa svojim kolegama, dosađujem se. Odjednom ispred radnje staje auto, "Pežo" crvene boje, sa skroz izduvanom gumom na prednjem desnom točku.
Izlazi iz njega sva bitna, glamurozna devojka.
- Naduvajte mi gumu! - nimalo prijatno obratila se meni.
- Može... Sa čime ćemo duvati? (kao da postoje varijante ) - rešio sam malo da se našalim. A onda je počelo. Dan više nije bio tako dosadan.
- Šta imate?
U ovom trenutku je u meni probudio se Čarli Šin :) - Pa.. imamo vazduh sa različitim mirisima, recimo - jagoda, ananas, kajsija...Momci u radnji počinju polako da se kikoću, svako kao radi svoj posao, ali uši su već okrenute prema devojci..
- A koliko košta?
- 1ooo dinara.
Sva četiri točka.Moji momci se jedva suzdržavaju da se ne zasmeju naglas..
Devojka: - Dobro. Onda sa jagodom!Momci umiru od smeha.
Pokušavaju da se suzdrže, ali ne polazi im više od ruke..
Gume su naduvane sa "jagodom".
Devojka, bez trunke osmeha na licu odbrojava pare i odlazi...
Svi plaču!!!
Ali ovo nije kraj priče.
Sutradan staje auto ispred moje radnje.
Poznati crveni "Pežo".
Iz njega izlazi ozbiljan, krupan, solidan muškarac..
Pita: - Jel' kod vas moja žena juče duvala gume?
Svi su zaćutali.
- Pitam još jednom: Koji je od vas juče duvao gume na ovom "Pežo-u?"Više mi nije bilo smešno kao juče, ali... šta je tu je, izgleda da
ćemo biti kažnjeni, ali moram da priznam. Izašao sam i onako skromno i tiho:
- Pa..., ja sam..., moji momci...
- Znači ti si taj, koji je mojoj ženi napunio točkove "jagodom" i naplatio joj 1000 dinara?
- Pa, jesam, ja.
- Evo ti.. drži, još hiljadu!..
I pruži mi novčanicu.U šoku sam.. - A??
Muškarac: - Bio sam juče na jednom slavlju. Bilo je dosadno, bezveze, dok se nije pojavila moja žena i svima se pohvalila kako ima gume
na autu sa mirisom "jagode”. Svi su plakali!!! Atmosfera je postala fenomenalna! Veče smo proveli fantastično. Celu noć nisam spavao! Evo, došao sam i tebe da počastim. "

Možda...ali ostajem pri mišljenju da je zaljubljenost na prvi pogled svojstvena pubertetlijama....A na tom uzrastu oni ne osećaju ljubav jer nisu zreli za to. A klinačka zaljubljenost na prvi pogled i ljubav kod zrelih ljudi nisu jedno te i sto.

Nemaš veze. :D

- - - - - - - - - -

Zar nisi mogao prokomentarisati u mom postu napisano...pa da mi lepo objasniš šta je to lupetanje u mom postu...Zašto ti je bio problem da tako učiniš...

A što se tiče godina izgleda da smo tu negde...

Ne bi moglo nikako da izgleda. Ti imaš nedoradjene stavove po tim pitanjima. Znači fali ti neka godina još. :ok:

Počeću da ti zavidim...kako je tebi malo potrebno da budeš...veoma srećan...napišeš nemaš veze i ..bude dovoljno...

Ne bi moglo nikako da izgleda. Ti imaš nedoradjene stavove po tim pitanjima. Znači fali ti neka godina još. :ok:
Ako je istina ono što sam negde zapazio...tu smo negde...

A moje nedoradjene stavove po tim pitanjima...izvoli uveri me u to...A to je moguće kroz veoma detaljnu diskusiju. A od koje nikada pobegao nisam. Ali nikada.

Počeću da ti zavidim...kako je tebi malo potrebno da budeš...veoma srećan...napišeš nemaš veze i ..bude dovoljno...

Ako je istina ono što sam negde zapazio...tu smo negde...

A moje nedoradjene stavove po tim pitanjima...izvoli uveri me u to...A to je moguće kroz veoma detaljnu diskusiju. A od koje nikada pobegao nisam. Ali nikada.

To se dokazuje primerima. Ne diskusijom. Aj nekom drugom prilikom. Moram da idem. :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back