Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preduhitriću Ninu pa ću ti ja reći da je ovo što si sada napisao veoma ružno a ti sada ukapiraj zašto ....

Šta je ružno u tome...Samo pričamo....a život ipak nije bajka...Vidi ovako. Dogodi se da ti zapadneš za oko tipu koji je mlad srazmerno tvojim godinama, izuzetno bogat, lepo izgleda i tako...poželi da mu ti budeš prava osoba...

Nemoj mi kazati da bi to odbila jer si za pravu osobu primera radi odabrala nekog ko živi od socijalne pomoći...

To je Gogi gruba životna realnost a ne bajka.

Zekis malo Jeroh ali odgovoricu ti...gresis.....volim ozbiljnog miskarca...:lol:

i nikako da shvatite da novac nije sve u zivotu.....ima nesto i u zlatnim polugama...:zcepanje:

Ne zekim Ninček niti mi tako nešta pada na kraj pameti. Samo pričamo...

A sada sam se malo prosvetlio. Znači prava osoba mora da bude ...ozbiljan muškarac...I šta znači to ...ozbiljan...da li neko ko je uvek sa namontiranom ozbiljnom facom bez mogučnosti da se smeje...bez da išta u njemu detinjasto bude...

Šta je ružno u tome...Samo pričamo....a život ipak nije bajka...Vidi ovako. Dogodi se da ti zapadneš za oko tipu koji je mlad srazmerno tvojim godinama, izuzetno bogat, lepo izgleda i tako...poželi da mu ti budeš prava osoba...

Nemoj mi kazati da bi to odbila jer si za pravu osobu primera radi odabrala nekog ko živi od socijalne pomoći...

To je Gogi gruba životna realnost a ne bajka.

Mogu ti samo odgovoriti sa svoje tačke gledišta jer ono što bih izabrala ja ne znači da bi izabrala i neka druga.
Meni novac u izboru partnera ne igra nikakvu ulogu.
Gruba životna realnost je ta da mnogi žive na rubu egzistencije i da mlade devojke da bi pobegle iz bede gledaju prvo debljinu novčanika a sa druge strane muškarci koji nemaju ni osnovnu kulturu ponašanja mame te mlade devojke na osnovu svojih finansija jer drugo nemaju šta ni da ponude.
Ali ipak ostajem pri tome, nisu svi isti, ni muškarci, ni žene.

Ne zekim Ninček niti mi tako nešta pada na kraj pameti. Samo pričamo...

A sada sam se malo prosvetlio. Znači prava osoba mora da bude ...ozbiljan muškarac...I šta znači to ...ozbiljan...da li neko ko je uvek sa namontiranom ozbiljnom facom bez mogučnosti da se smeje...bez da išta u njemu detinjasto bude...

Jedino ako si rešio da se udvaraš Nini pa do detalja ispituješ kakav to pravi muškarac treba da bude :D
Nego nisi odgovorio na pitanje ...
Da li si ti tvojoj partnerki onaj pravi?
Ako jesi, kako znaš?
Ako nisi, zašto si sa njom?
Ako ne znaš, zar te ne izjeda to što ne znaš?

Znam da nije imao nameru....

kako sam jos uvek bolesna , idem lagano i pozdravljam vas sve
laku noc i budite dobri...

Samo volim da pričam o tako nekim stvarima i ništa više od toga.

A sada moram da te ''uvredim''...

valentine-kiss-smiley-emoticon.gif

Laku noć Ninček ...i dosanjaj neki nedosanjani san ...

Mogu ti samo odgovoriti sa svoje tačke gledišta jer ono što bih izabrala ja ne znači da bi izabrala i neka druga.
Meni novac u izboru partnera ne igra nikakvu ulogu.
Gruba životna realnost je ta da mnogi žive na rubu egzistencije i da mlade devojke da bi pobegle iz bede gledaju prvo debljinu novčanika a sa druge strane muškarci koji nemaju ni osnovnu kulturu ponašanja mame te mlade devojke na osnovu svojih finansija jer drugo nemaju šta ni da ponude.
Ali ipak ostajem pri tome, nisu svi isti, ni muškarci, ni žene.

Gogice draga ...ali se ipak nečeš zaljubiti u ...beskučnika...gruba životna realnost.

Gogice draga ...ali se ipak nečeš zaljubiti u ...beskučnika...gruba životna realnost.

Beskućnici su obično ne školovani ljudi, alkosi, narkomani ..... i naravno da onda ne da neću se zaljubiti u njih nego neću biti u dodiru sa takvim ljudima.
Naglašavam obično jer cepidlačiš svako slovo ... i Jeroh sve primere koje navodiš su primeri koji nisu baš uobičajeni.
Ako bih mogla da biram izmedju nekoga ko pošteno radi za neku onako osrednju platu ali mi srce snažno udara kad god ga vidim, kad god mu čujem samo glas i nekoga ko ima petosoban stan, vilu na moru i luksuzan auto u garaži ali ne osećam u srcu ništa, ja ne bih imala nikakav problem oko toga za koga treba da se odlučim.
Ali kao što sam već rekla, to sam ja .....

Beskućnici su obično ne školovani ljudi, alkosi, narkomani ..... i naravno da onda ne da neću se zaljubiti u njih nego neću biti u dodiru sa takvim ljudima.
Naglašavam obično jer cepidlačiš svako slovo ... i Jeroh sve primere koje navodiš su primeri koji nisu baš uobičajeni.
Ako bih mogla da biram izmedju nekoga ko pošteno radi za neku onako osrednju platu ali mi srce snažno udara kad god ga vidim, kad god mu čujem samo glas i nekoga ko ima petosoban stan, vilu na moru i luksuzan auto u garaži ali ne osećam u srcu ništa, ja ne bih imala nikakav problem oko toga za koga treba da se odlučim.
Ali kao što sam već rekla, to sam ja .....

Ne znaš ti ko je ko i ko je kakav, ko koliko dubok džep ima, kad ti stane knedla u grlu, , noge počnu da klecaju, usta da se otvaraju a zenice šire. Posle tek saznaš da je il bogat il siromah............i ništa tu u srcu, ne možeš više da menjaš.

Jedino ako si rešio da se udvaraš Nini pa do detalja ispituješ kakav to pravi muškarac treba da bude :D

Ne pravi...zainteresovalo me ono...ozbiljan muškarac...Hteo sam dokučiti da li mogu da se smatram ....ozbiljnim muškarcdem...:hahaha1:

Nego nisi odgovorio na pitanje ...
Da li si ti tvojoj partnerki onaj pravi?
Ako jesi, kako znaš?

Svaki dan mi to kaže ...po nekoliko puta...:hahaha1:

Ako nisi, zašto si sa njom?

S njom sam zbog toga što je ona meni prava...barem još uvek..zvuči li ovo malo onako egositično....

Ne pravi...zainteresovalo me ono...ozbiljan muškarac...Hteo sam dokučiti da li mogu da se smatram ....ozbiljnim muškarcdem...:hahaha1:

Što bi značilo da udješ u truku za pravog :lol: pored ozbiljnosti ne zaboravi žute ruže :D

Svaki dan mi to kaže ...po nekoliko puta...:hahaha1:

laže :mrgreen:

S njom sam zbog toga što je ona meni prava...barem još uvek..zvuči li ovo malo onako egositično....

E sada smo se vratili na početak priče .....
Ako je ona tebi prava a i ona je sa tobom, zašto bi sebe mučio pitanjima da li si ti za nju pravi .... jednostavno živi tako, da jesi ....

Što bi značilo da udješ u truku za pravog :lol: pored ozbiljnosti ne zaboravi žute ruže :D
Plašim se da nemam šansi jer sam nekako daleko od onog...ozbiljan muškarac. Pa ja sam samo jedno malo dete zarobljeno u telu odraslog muškarca. I to oseća mnogmale dece. Sa tom malom decom sam počeo i tepati i to mi postalo zanimljivo pa tako po malo tepam u priči sa ...pravom...

Ali slatkorečivo....E a fazon je u tome što mi imamo neki odnos da mi je ona kako kaže i žena i mama. I tako ostavi neku porukicu na papiru svaki dan pa kada napiše ono voji...onda ponekad kao mama napiše...sine ne veruj ženama koje ti kažu da te vole...A to zbog toga što veoma dobro zna moje vidjenje tako tih stvari.

Ali slatkorečivo....E a fazon je u tome što mi imamo neki odnos da mi je ona kako kaže i žena i mama. I tako ostavi neku porukicu na papiru svaki dan pa kada napiše ono voji...onda ponekad kao mama napiše...sine ne veruj ženama koje ti kažu da te vole...A to zbog toga što veoma dobro zna moje vidjenje tako tih stvari.

Neću reći da nikada nisam slagala, jesam ..... ali mogu reći da nikada ali nikada nisam lagala kada sam izgovarala, volim te.
Ja nemam problem to da kažem ali moram da osećam a ako to ne osećam, neću nikada reći.
Zato su valjda samo tri osobe to čule od mene ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back