Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veće Ninček...

Ostade mi malo nejasno ono u vezi ...kada si sa ...pravom osobom...Kada si ti sa pravom osobom da li to onako po automatizmu podrazumeva da si i ti prava osoba za tu pravu osobu...

bfbc32a0675441fa180b49b33a075966.gif

Naravno Jeroh..cim je samnom znaci da sam ja ta, najbolja ...:lol:

Bre Jeroh moram da te pitam ......
Ti tako sve detaljišeš do besvesti?
Zašto bi sebe podcenjivala da nije prava osoba za njega?
Ako mu ne odgovara valjda bi otišao?
Sve što hoću da kažem je to, postoje hiljadu i hiljadu varijanti, situacija, ali zar ne misliš da tako čovek može sebi da napravi pakao od života sumnjajući u sve i svašta.

Veče Jeroh :cao:
Evo..Gogili odgovori...:cmok2:

Bre Jeroh moram da te pitam ......
Ti tako sve detaljišeš do besvesti?
Zašto bi sebe podcenjivala da nije prava osoba za njega?
Ako mu ne odgovara valjda bi otišao?
Sve što hoću da kažem je to, postoje hiljadu i hiljadu varijanti, situacija, ali zar ne misliš da tako čovek može sebi da napravi pakao od života sumnjajući u sve i svašta.

Veče Jeroh :cao:

U smislu boldovanog teško da ona može osećati da li je prava osoba za njega umesto njega...

A onako neobavezno za tebe.

A kada bi te pored onog antologijskog astala sačekala prava osoba u u ovom fazonu...

936691228.jpg

kako bi reagovala...:whistling:

A kako ti Ninček, kako ti umesto njega možeš osećati da si mu prava osoba...Šta ako dobro glumi, šta ako ima neke onako interese i tako to...

Ti očigledno omašiš svaki put u čemu je poenta napisanog.
Zašto bi sebe time opterećivala?
Ako je sa njom znači da je prava.
Zamisli jedan par gde se oboje konstantno pitaju tako nešto?
Pa ni ti tako nikada ne možeš da znaš da li si za neku ženu pravi ....

Ti očigledno omašiš svaki put u čemu je poenta napisanog.
Zašto bi sebe time opterećivala?
Ako je sa njom znači da je prava.
Zamisli jedan par gde se oboje konstantno pitaju tako nešto?
Pa ni ti tako nikada ne možeš da znaš da li si za neku ženu pravi ....

Gogi, Gogi...ima ljudi koji su sa nekom ženom zato što je ona recimo situirana...znaš ono kada se ode na ''miraz'' a umeju da odglume da to nije samo zbog toga...Ali hajde neću o tome jer vidim da te to nekako blago nervira...

Citaj sta pisem......Cim je samnom ..znaci da je pravi..kapisi ?:D

Idemo ovako. Pravi je zato što je stobom...A zašto taj pravi nije neki beskučnik...Zašto taj pravi ipak mora da bude dovoljno situiran ...Kapiš...

I reci mi kada bi se stvorila prilika da zapneš za oko nekom mladjem tipu koji je baš ono bogat šta bi uradila...da li bi mju rekla da on ...nije prava osoba za tebe...

Ja mislim da bi postao prava osoba...grešim li...

A kako ga Ninček odgovori ...samo tako...

A zanimljivo mi je nekako da i potesa voli...žute ruže...

vecic voli žute ruže i sa njima je snadbeva blankić a tesa voli pljeskavice i to joj obezbedjuje njen Sulja narano i pivce obavezno uz to :D

Gogi, Gogi...ima ljudi koji su sa nekom ženom zato što je ona recimo situirana...znaš ono kada se ode na ''miraz'' a umeju da odglume da to nije samo zbog toga...Ali hajde neću o tome jer vidim da te to nekako blago nervira...

Rekla sam ti postoje hiljadu situacija i varijanti ali kada bi se čovek sa svim i svačim opterećivao nikada ne bi bio sa nekim.
Po tvome ispada da je uvek neko sa nekim iz nekog interesa.
Pa ajd onda, iz kakvog je interesa tvoja partnerka s tobom?
Ili si možda ti sa njom :mrgreen:

Može valjda da se priča i o normalnim vezama gde ljubav spaja dvoje ljudi, bez nekih skrivenih namera ili misliš da takve veze više ne postoje?

- - - - - - - - - -

Idemo ovako. Pravi je zato što je stobom...A zašto taj pravi nije neki beskučnik...Zašto taj pravi ipak mora da bude dovoljno situiran ...Kapiš...

I reci mi kada bi se stvorila prilika da zapneš za oko nekom mladjem tipu koji je baš ono bogat šta bi uradila...da li bi mju rekla da on ...nije prava osoba za tebe...

Preduhitriću Ninu pa ću ti ja reći da je ovo što si sada napisao veoma ružno a ti sada ukapiraj zašto ....

Zekis malo Jeroh ali odgovoricu ti...gresis.....volim ozbiljnog miskarca...:lol:

i nikako da shvatite da novac nije sve u zivotu.....ima nesto i u zlatnim polugama...:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back