Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uz crveni fenjer, obavezno ide i kocije, za razvoz razvratnika...:per:
aaaaaaaaaa
attachment.php

a iz njih izađe Džek Trbosek :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

btw...da li znas da je voznja gondolom za dvoje od 50 evra pa na vise..:lol:

Jok nije,;)

Jos da znas da postoje popusti i nacini da se coek lepoooo provodi u Las Vegas.:per:

Elem setam se sa drugarom , pauza sa....hodamo tako, kada cujemo cist nas srpski jezik, idu dve ribe, jedna tako 40-50 godina i cura svojih 20tak godina i lijepo joj starija daje upustva , sta i koliko kosta i kolko da naplati od musterije.

I to ono, mi moramo zaraditi...nisam cuo cifru....za dve nedelje, hotel kosta, ti moras vise ,jer si mladja...i tako te stvari..

Idemo ispred, pa onda se polako povucemo i tako ih pratimo, dolazimo do stepenica ka molu, kada im se obratim nevine face i sa osmehom, kako bi bilo dobro da se i popije kafica i ...A starija, zgrabi mladju , vrisne, Jojjjj

Sve su culiii. Viceeee

Nas dva , dobacili, cek malo, pa mozemo i mi, sa balkana i ovdje da vas....

Ljudi su se okretali, a mi se slatko smejaliiii

Turistkinje iz zemlje SERBIJE.:rotf:

Dobro veće Ninček...

Ostade mi malo nejasno ono u vezi ...kada si sa ...pravom osobom...Kada si ti sa pravom osobom da li to onako po automatizmu podrazumeva da si i ti prava osoba za tu pravu osobu...

Bre Jeroh moram da te pitam ......
Ti tako sve detaljišeš do besvesti?
Zašto bi sebe podcenjivala da nije prava osoba za njega?
Ako mu ne odgovara valjda bi otišao?
Sve što hoću da kažem je to, postoje hiljadu i hiljadu varijanti, situacija, ali zar ne misliš da tako čovek može sebi da napravi pakao od života sumnjajući u sve i svašta.

Veče Jeroh :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back