jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Ovde izgleda pre podne dežura monilica, a popodne SW....![]()
Vidi ovo...prosto ne mogu da verujem...Odakle se čoveče ti pojavi... Da li si još uvek u onoj priči...malo u Srbiji malo u Crnoj Gori...Pozdrav tebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde izgleda pre podne dežura monilica, a popodne SW....![]()
то нека форилица![]()

Vidi ovo...prosto ne mogu da verujem...Odakle se čoveče ti pojavi... Da li si još uvek u onoj priči...malo u Srbiji malo u Crnoj Gori...Pozdrav tebi.
него Јерох, где је GMO Пиле Сунцокрет, да га нисте изроштиљали![]()
pa nisam te prepoznala SWморао сам. иако сам знао да ме због тога Бес неће препознати
Бес, ја улазим и без добродошлице![]()

Kako ste slatki...![]()

pa nisam te prepoznala SW![]()
- - - - - - - - - -
![]()
![]()

još se nisi udala...prolazi ti vreme, bes....![]()
Čini mi se da su već počele da ti drhte ruke![]()

pa nisam te prepoznala SW![]()
![]()

реци јој да сам је поздравио aha, prijatelju...ja sam izgnan odavde, al morah da svratim da pozdravim stare prijatelje...![]()

Momci ja vas napuštam a vi budite dobri, nemojte Moni da date razlog da noćas ima puno posla
![]()

ne znam ko je to....pogledaću sutra...![]()

Dobro jutro gospodžo i gospodine, vidim bila mirna noć bez tuče u kahvanu.![]()

vidim ovde se kliktalo i briskalo...ah, ta dobra cenzura....![]()

nisi valjda mislio da će biti drugačije?![]()

odličan način da te sive eminencije proteraju sa foruma...njih dve su to razvile do tančina...![]()

Pa valjda se iz aviona vidi da li će napisani post biti izbrisan... zato je moja pretpostavka da oni koji hronično pišu ovakve postove zapravo to rade namerno, jer volU da izigravaju žrtve i romantične buntovnike/odmetnike...

Dobro jutro gospodžo i gospodine, vidim bila mirna noć bez tuče u kahvanu.![]()