- Poruka
- 66.401
Ako imaš kontakt, zovi ga... ako ga sunce do sad nije spržilo ili neka druga GMO avet, siguran sam da će nas posetiti...вратите Пиленце Вајса на форум. без њега је Религија апсолутно досадна![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imaš kontakt, zovi ga... ako ga sunce do sad nije spržilo ili neka druga GMO avet, siguran sam da će nas posetiti...вратите Пиленце Вајса на форум. без њега је Религија апсолутно досадна![]()

upozorenje za jerohinca i lab man-a da se vise nece tolerisati uvredljivi postovi na racun drugih korisnika.
ko ne moze da se uzdrzi ne mora ni da svraca na ovu temu
hvala na razumevanju
Aaa, ovo je privremeno zatvaranje dok se strasti ne smire. A ja pomislio da nema nikog zbog provetravanja.

Pa reci nešto usput, ili ne možeš jer ćeš da me izbalaviš?
Tako je, samo veselo

Aaa, ovo je privremeno zatvaranje dok se strasti ne smire. A ja pomislio da nema nikog zbog provetravanja.

nema privremenih zakljucavanja vise
kao i u svakoj kafani
imamo par dobrih izbacivaca koji ce u hodu regulisati neprikladno ponasanje koje remeti duh mira i medjusobne tolerancije koja bi tebala da vlada ovde
svako je ovde dobrodosao dok je dobronameran prema ostalim gostima konaka![]()
A mogu li ja, onako ladno, da izbacim kojicu kada dođe?

Ne smem, zato što ne znam ko misli to što ja govorim. Odnosno, dal baš to mislim što govorim
il možda mislim nešto drugo.
Ne navodi me na zlo.
- - - - - - - - - -
ne vidim da nosis zeleni bedz![]()

Pa valjda nisi od onih što jedno misle, drugo rade, treće pričaju, a četvrto čuvju za memoare. Znao sam jednu takvu, znaš.
Pa ti si srećan čovek.
Je li dovoljno što ja ceo pozelenim kada je vidim?![]()

Evo ja ću ti reći samo moram za trenutak da smislim. Javiću ti za mesec dana.Jednu?Pa ti si srećan čovek.
Ne znam ja od kojih sam i kakva sam. Čekam da mi drugi kažu.:
A ako ja pocrvenim?![]()

Evo ja ću ti reći samo moram za trenutak da smislim. Javiću ti za mesec dana.
- - - - - - - - - -
Neće da se primeti pored rumenila koje nanosiš.

Trenutak je tako relativan pojam.
Nije to rumenilo, to je prirodni autoritet.![]()
Da i veoma rastegljiv. Ali to je u skladu sa mojim mentalnim sposobnostima, bar tako misli naša zajednička poznanica.
Nije to rumenilo, to je prirodni autoritet.![]()

prirodno zdravo rumenilo od dobrog vazduha![]()

prirodno zdravo rumenilo od dobrog vazduha![]()
koja cica?Pozdravila te kojica.![]()

el nekog briga što mene nije briga što je njih briga za to šta ćemo i kako ćemo da pišemo?![]()