Zazi.
Poznat
- Poruka
- 7.129
Treba da posadiš, pa da se drugi tebi izvinjavaju.ja takođe nemam, jel treba da se izvinim???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da posadiš, pa da se drugi tebi izvinjavaju.ja takođe nemam, jel treba da se izvinim???

Izvinjavam ti se što imaš dud, oskorušu, dren, godži i smokvu. (Mada nemam pojma što se zbog toga izvinjavam... valjda sam dobar čovek).
ja takođe nemam, jel treba da se izvinim???
Izvinjavam ti se što imaš dud, oskorušu, dren, godži i smokvu. (Mada nemam pojma što se zbog toga izvinjavam... valjda sam dobar čovek).

ima ovde i neizjasnjenih![]()

Ni za šta se ne izvinjavam ...
Dobro veče religijo
Ipak moram da se izvinim kad vidim sastav gostiju
Dobro veče ateisti![]()
Dobro veče. Samo pazi s kim si onakva si, kažu.
ovo je bre za forumsku elitu..sve sam go VIP ovde dolazi ... i ilke![]()

pravoslavka sam .....zna se s kim sam![]()
Ni za šta se ne izvinjavam ...
Dobro veče religijo
Ipak moram da se izvinim kad vidim sastav gostiju
Dobro veče ateisti![]()

Dobro, dobro, ja te samo upozoravam jer si upala među ateiste i jednog neopredeljenog.

Ćao Gogipravoslavka sam .....zna se s kim sam![]()

Dobro, dobro, ja te samo upozoravam jer si upala među ateiste i jednog neopredeljenog.

Ćao Gogi
A nas dvoje
?????? Pa i sa nama si....A i sa ovim![]()
![]()

bice nesto od tebe![]()

ehejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjVidi ovoga što je dao sebi ulogu instruktora...![]()

Da li to znači da treba sada da se bojim
- - - - - - - - - -
Zdravo Agata
Eto imam jednu vešticu i jednog marsovca na svojoj strani
Možda se i neizjašnjeni opredeli![]()

Da li to znači da treba sada da se bojim
![]()
Vidi ovoga što je dao sebi ulogu instruktora...![]()
Vidi ovoga što je dao sebi ulogu instruktora...![]()
i bome, evo da ucestvujem i slanju sto para cizmica, za nadolazeci sneeeeg, beli!
Khm. khm, khm, pa otkud ti? Jesi li povela i kojicu sa sobom?

Ma, evo sazivam , sve Marsovce ( ne marsijanke, jer bo ce biti ljubomorne, na plavusice), Da mi zdusno bidnemo na tvoju stranu,ma koja da je
A agathonice, kako mi je vreme ispunjeno?,moze li se znat !......Onako kao da nijesam, taj sto jesam a voleo bih bit ,ono sto i nisam a jesam, Da li sam?![]()
Sve pozdrave svesnoj glistii bome, evo da ucestvujem i slanju sto para cizmica, za nadolazeci sneeeeg, beli!
![]()