gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da se popenješ na klavir.![]()

Nece moci , da se penjes na klavir sa guuuzicom.
Guzicu, posle penjanja drzis ili postavis, mislim ,kako ko!![]()
Još kako možeš guzicom da se popenješ. Neću da ti saopštavam varijante. Uštinuće te poklopac za tipke. 
Još kako možeš guzicom da se popenješ. Neću da ti saopštavam varijante. Uštinuće te poklopac za tipke.
![]()

ko bi rekao da klavir može da bude tako zanimljiv... a ja se pitala šta će u kafani...![]()
da ti, te dirka 

Zavirio!zaviri u dusu i proceni sam gde pripadas![]()

Bela guska vamo. Crna guska tamo.A guske?![]()

Kakve je nekad Pešta kupleraje imala... Sa klavirom.šta će uopšte klavir u kafani...![]()
Zdravo i tebi, uzgajivaču kajsija. statistika kaže da sam ja na trećem mestu po broju poruka ovde, a ti na četvrtom.Zdravo kujtim. Šta je ovo, kafana je samo puna tebe.![]()
Zavirio!
Kaže duša da nije konak za dobre duše. Očas bankrotiraš.
Konake vazda drže kojekakvi sumnjivi tipovi da lakše valjaju krijumčarenu robu.![]()

A ovo je kao selektno mesto. A klavir ti raštiman.to o cemu pricas nisu konaci nego kafancuge![]()

Zdravo i tebi, uzgajivaču kajsija. statistika kaže da sam ja na trećem mestu po broju poruka ovde, a ti na četvrtom.
Naravno, niko ne može nadlajati one cimere koji su na prvom i drugom mestu.
ovo je bre za forumsku elitu..sve sam go VIP ovde dolazi ... i ilke![]()

Ilke je glavni lik na svim ovim prostorima ovuda. Neka ti kaže Milica jesam li il nisam.![]()

ovo je bre za forumsku elitu..sve sam go VIP ovde dolazi ... i ilke![]()
Ilke je glavni lik na svim ovim prostorima ovuda. Neka ti kaže Milica jesam li il nisam.![]()

Izvinjavam ti se što imaš dud, oskorušu, dren, godži i smokvu. (Mada nemam pojma što se zbog toga izvinjavam... valjda sam dobar čovek).Izvini mi se, jer ja imam i dud, i oskorušu, i dren, i godži, i smokvu a ne samo kajsiju. Krtice i rovce ne računam.
Ne znam kako su cimeri rasporedili vreme oko primene računara, da li ko pre stigne, ko je jači, ili parni i neparni sati.
ja takođe nemam, jel treba da se izvinim???Izvinjavam ti se što imaš dud, oskorušu, dren, godži i smokvu. (Mada nemam pojma što se zbog toga izvinjavam... valjda sam dobar čovek).