Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas postoji pregršt učitelja i brzih kurseva, neću da nabrajam škole i pravce (lepotica Agata je kompetentnija i daleko dilplomiranija od tvog Kojatkina, 4 diplome u svoje Četiri sobe čuva, eh, Maki moj),

s tim što nijedna od ovih škola niti pak visokostručnih, viših od mene i od tebe kad se popnemo jedan drugom na ramena kurseva - ne postavlja sebi za cilj - PROSVETLJENJE!

P.S. Vidiš koliko smo prosvetlili plafon Arianine sobe, da njena mačka već čitav dan ne spušta svoj mačiji pogled s njega! :lol: Ako to nije nagrada za uložen ljubavni trud, onda ne zanm šta jeste, moliću lepo! :malav:
Oću li za života doživeti koverzaciju bez mojih diploma? Koliko postova još treba da odradim da pređemo na nešto drugo:D

svaka cast dami ali moje dve diplome ne mogu se meriti sa onom jednom koja nigde nije zapisana vec je iscrtana kao tatui i brazde na ovom trosnom i slabasnom telu :lol:

a ti radi na prosvetljivanju jer si za to kompItentan sto rece jedna dama najboljih 80tih godina iz donjeg podvaljevskog sela :lol:
Čekaj, kako sad SAMO DVE DIPLOME, moliću lepo!?!

(Kako bre sada da nas dvojica ispadnemo deficitarni s diplomama!?! Jesmo li se već dva'es'dva puta dogovarali da kad krene priča o diplomama ubrojiš i sve 4 koje si dobio u srednjoj školi)

Khm,

dakle,

predlažem da prvo podelimo svoj muzički ukus sa Agaticom i Adrianom (e, ovo ti je za mačku!), a posle ćemo se već nekako (do)obrazovati. :)

Ne mogu da nađem na Yutube-u Nešovu - Girl In My Dreams,

Pa kupite diplomu, to je sada IN. :lol:
:heart:
ti bar znaš mene JEDINA iz RL i ZNAŠ da se ne puvam diplomama...sad zarađujem crkavicu prevodeći karakteristike nike KOPAČKI:zcepanje:, Đole mi pomaže jer one sportske izraze ne zna ni Miroslava ni brat a imperator Šunka ne zna tako dobro engleski....Sad znam sve vrste krampona......:zcepanje:vrste udaraca, i još mnogo meni neinteresantnih stvari.....

:heart:
ti bar znaš mene JEDINA iz RL i ZNAŠ da se ne puvam diplomama...sad zarađujem crkavicu prevodeći karakteristike nike KOPAČKI:zcepanje:, Đole mi pomaže jer one sportske izraze ne zna ni Miroslava ni brat a imperator Šunka ne zna tako dobro engleski....Sad znam sve vrste krampona......:zcepanje:vrste udaraca, i još mnogo meni neinteresantnih stvari.....
e moj Kojo...ne znaš ti kakva sam ja...jedino ako si neki super kojot....šalim se, ja sam više mentalni tip.....
Nauči ovo, mentalko, možda ti moje levo superuvo potraži, kad se vratim. :)

Aliiii, lepo zvuci ono...E sad mogu diplomu da okacim Maci na rep. :per:

Ima ono tipa....sretne prijatelj prijatelja i popričaju. I jedan pita drugog...kako su ti deca...a ovaj kaže, najstariji sin ima diplomu doktora onaj malo mladji je ing. Čerka ima diplomu profesora. A najmladji sin šta je snjim...On je lopov...pa kako držiš lopova u kući...Pa kako ...kako...Pa on nas sve izdržava...:hahaha1:

Veće Marsi...

Ima ono tipa....sretne prijatelj prijatelja i popričaju. I jedan pita drugog...kako su ti deca...a ovaj kaže, najstariji sin ima diplomu doktora onaj malo mladji je ing. Čerka ima diplomu profesora. A najmladji sin šta je snjim...On je lopov...pa kako držiš lopova u kući...Pa kako ...kako...Pa on nas sve izdržava...:hahaha1:

Veće Marsi...

E , najsmeja seeeee i to dobro :rotf::rotf:

A ti to onako izokola oćeš i ti da se pohvališ diplomom a? :D

Eto ja ću je kupim, ma šta kupim, kupiću malo više komada pa ću se hvalim malo brojkama koliko sam ramova za te papire morala da kupim da bih ih okačila ko mrtvu prirodu na zidu :lol:

Cij , Gogili, Ja prico o papirima, a ne o mojim Diplomama, a i moram ti reci , da je na zadnjoj strani, pecata i pecata od raznih tamo institucija, A ovdekana se dobijaju neki Certificati..., koje ovi ovde Mlogo Vole da se hvale...

A ja nisam Taki, Ja sam za ono Jurit Mace , za i oko repa, :whistling:

Ali mi se to nesto sada cesto desava, da te papire i ne ponesem...kada trazim mace.

Sta ces, pocinje marsovska ......:think: sta sam hteo da kazem

- - - - - - - - - -

A neg se Ja to nesto setih...ih bre kaki smo to mi....

Cij , Gogili, Ja prico o papirima, a ne o mojim Diplomama, a i moram ti reci , da je na zadnjoj strani, pecata i pecata od raznih tamo institucija, A ovdekana se dobijaju neki Certificati..., koje ovi ovde Mlogo Vole da se hvale...

A ja nisam Taki, Ja sam za ono Jurit Mace , za i oko repa, :whistling:

Ali mi se to nesto sada cesto desava, da te papire i ne ponesem...kada trazim mace.

Sta ces, pocinje marsovska ......:think: sta sam hteo da kazem

- - - - - - - - - -

A neg se Ja to nesto setih...ih bre kaki smo to mi....

Ima to sve na internetu, ne mora vise da se nista kupuje, nego "snimis " situaciju, i udri, izadji ce rembrantove kolekcije, jasta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back