- Poruka
- 92.513
imam macu)
- - - - - - - - - -
gdeje to takmicenje daj link
Ovde: http://forum.krstarica.com/showthread.php/700491-Kafana-na-splavu-3-deo?p=29342766#post29342766
Imate rok do sutra u 20:00h
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam macu)
- - - - - - - - - -
gdeje to takmicenje daj link
O čijoj i KAKVOJ maci pričate nevaljalci jedni![]()
Ovde: http://forum.krstarica.com/showthread.php/700491-Kafana-na-splavu-3-deo?p=29342766#post29342766
Imate rok do sutra u 20:00h
LEPOTICA
a gde da saljem sliku ne kpairam?
Dobar dan
Ja po drugi put postao tata...jos jedna mala princeza.![]()
Koja upravo stiže sa kursa osmišljenog tako da poduči nas navučene na Kožne mantile,
kao i njih navučene na ono što će iz naših mantila putem razgrtanja ispasti, kako slučajno tako i ono tome suprotno. (smeh)
Kako kad, dragi moj M.tebi ispada i visak![]()
Kako kad, dragi moj M.
Ono što je po tebi moj KNJIGOVODSTVENI višak (koji ispada, preliva itd.), moja draga knjigovođica (Anna) uglavnom svrtava u kategoriju:
STVARNIH otpisana a nenaplaćena potraživanja! (smeh)
Koja upravo stiže sa kursa osmišljenog tako da poduči nas navučene na Kožne mantile,
kao i njih navučene na ono što će iz naših mantila putem razgrtanja ispasti, kako slučajno tako i ono tome suprotno. (smeh)
Danas postoji pregršt učitelja i brzih kurseva, neću da nabrajam škole i pravce (lepotica Agata je kompetentnija i daleko dilplomiranija od tvog Kojatkina, 4 diplome u svoje Četiri sobe čuva, eh, Maki moj),
pretpostavljam da ce svima prvo na umu biti ono otpisano…. ne shvatajuci metaforu nenagradjenog ljubavnog truda u vezi potrazivanja![]()
Danas postoji pregršt učitelja i brzih kurseva, neću da nabrajam škole i pravce (lepotica Agata je kompetentnija i daleko dilplomiranija od tvog Kojatkina, 4 diplome u svoje Četiri sobe čuva, eh, Maki moj),
s tim što nijedna od ovih škola niti pak visokostručnih, viših od mene i od tebe kad se popnemo jedan drugom na ramena kurseva - ne postavlja sebi za cilj - PROSVETLJENJE!
P.S. Vidiš koliko smo prosvetlili plafon Arianine sobe, da njena mačka već čitav dan ne spušta svoj mačiji pogled s njega!Ako to nije nagrada za uložen ljubavni trud, onda ne zanm šta jeste, moliću lepo!
![]()