Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:heart:

008azart_zps536a03c4-1.jpg

Poslednja izmena:
:hahaha:

pretpostavljam da ce svima prvo na umu biti ono otpisano…. ne shvatajuci metaforu nenagradjenog ljubavnog truda u vezi potrazivanja :lol:
Danas postoji pregršt učitelja i brzih kurseva, neću da nabrajam škole i pravce (lepotica Agata je kompetentnija i daleko dilplomiranija od tvog Kojatkina, 4 diplome u svoje Četiri sobe čuva, eh, Maki moj),

s tim što nijedna od ovih škola niti pak visokostručnih, viših od mene i od tebe kad se popnemo jedan drugom na ramena kurseva - ne postavlja sebi za cilj - PROSVETLJENJE!

P.S. Vidiš koliko smo prosvetlili plafon Arianine sobe, da njena mačka već čitav dan ne spušta svoj mačiji pogled s njega! :lol: Ako to nije nagrada za uložen ljubavni trud, onda ne zanm šta jeste, moliću lepo! :malav:

Danas postoji pregršt učitelja i brzih kurseva, neću da nabrajam škole i pravce (lepotica Agata je kompetentnija i daleko dilplomiranija od tvog Kojatkina, 4 diplome u svoje Četiri sobe čuva, eh, Maki moj),

s tim što nijedna od ovih škola niti pak visokostručnih, viših od mene i od tebe kad se popnemo jedan drugom na ramena kurseva - ne postavlja sebi za cilj - PROSVETLJENJE!

P.S. Vidiš koliko smo prosvetlili plafon Arianine sobe, da njena mačka već čitav dan ne spušta svoj mačiji pogled s njega! :lol: Ako to nije nagrada za uložen ljubavni trud, onda ne zanm šta jeste, moliću lepo! :malav:

svaka cast dami ali moje dve diplome ne mogu se meriti sa onom jednom koja nigde nije zapisana vec je iscrtana kao tatui i brazde na ovom trosnom i slabasnom telu :lol:

a ti radi na prosvetljivanju jer si za to kompItentan sto rece jedna dama najboljih 80tih godina iz donjeg podvaljevskog sela :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back