ma, sad ne mogu ozbiljno ni zavete da te shvatim, kada vidim sta sve pises - hocu da kazem da si ti krivKo te zvao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, sad ne mogu ozbiljno ni zavete da te shvatim, kada vidim sta sve pises - hocu da kazem da si ti krivKo te zvao?
dama, sad ne mogu ozbiljno ni zavete da te shvatim, kada vidim sta sve pises - hocu da kazem da si ti kriv
Nema toga van Balkana ,raja takvoga .Samo da kazem, da je veoma vazno eventualno i nuzno ostajati nasuprot uverenjima ravnopravan u medjuljudakim odnosima danasnjice
Ojha....![]()
Eee.... sećam se davne 2004-te kacam ja bio moderator na Religiji. Kakva su to vremena bila!Sad još @Sizif da dođe za moderatora, pa on nek piše ovde sa tobom
a mi što ne znamo ko smo, da pišemo tamo i milina..![]()
Eeee.. pa su posle taj pdf ukinuli koliko je dobar bio..Eee.... sećam se davne 2004-te kacam ja bio moderator na Religiji. Kakva su to vremena bila!
![]()
Kratko je bio ukinutEeee.. pa su posle taj pdf ukinuli koliko je dobar bio..![]()
Ukinuli ga jer se potukli Lucija i Snupi.Eeee.. pa su posle taj pdf ukinuli koliko je dobar bio..![]()
Pa nije lepo da budem dezurni cirkuzant pa da se na moj racun svi zabvljaju... i to gratis...Taman posla, da te koregiram pa da upropastim zabavu. Samo ti piši..