Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 27.434
Ово је процена али не знамо на основу чега је изведена. Неке вредности делују прилично реално, неке друге прилично нереално, а опет, виђао сам често мапе (с резултатима и процена и анкета) са сличним, а и са драстично различитим вредностима које су чиниле мапе међусобно контрадикторним, али нисам дубље истраживао, не занима ме толико. Лично мислим да ниједна земља нема чак 80% атеистички опредељену популацију, мада можда грешим. Често се и мешају различити појмови попут атеизма, одсуства религије и агностицизма, па то уноси додатну конфузију и потребно је утврдити да ли су процене кредибилне због тога, тако да сам увек скептичан у вези с оваквим мапама без наведених извора и коришћене методологије.
naravno. jedino ako nisu izvađene iz statistike popisa u svim tim zemljama.Ово је процена али не знамо на основу чега је изведена. Неке вредности делују прилично реално, неке друге прилично нереално, а опет, виђао сам често мапе (с резултатима и процена и анкета) са сличним, а и са драстично различитим вредностима које су чиниле мапе међусобно контрадикторним, али нисам дубље истраживао, не занима ме толико. Лично мислим да ниједна земља нема чак 80% атеистички опредељену популацију, мада можда грешим. Често се и мешају различити појмови попут атеизма, одсуства религије и агностицизма, па то уноси додатну конфузију и потребно је утврдити да ли су процене кредибилне због тога, тако да сам увек скептичан у вези с оваквим мапама без наведених извора и коришћене методологије.
Шта ће ти то све, зашто исатражујеш брате?Ово је процена али не знамо на основу чега је изведена. Неке вредности делују прилично реално, неке друге прилично нереално, а опет, виђао сам често мапе (с резултатима и процена и анкета) са сличним, а и са драстично различитим вредностима које су чиниле мапе међусобно контрадикторним, али нисам дубље истраживао, не занима ме толико. Лично мислим да ниједна земља нема чак 80% атеистички опредељену популацију, мада можда грешим. Често се и мешају различити појмови попут атеизма, одсуства религије и агностицизма, па то уноси додатну конфузију и потребно је утврдити да ли су процене кредибилне због тога, тако да сам увек скептичан у вези с оваквим мапама без наведених извора и коришћене методологије.
Ма, не истражујем, читао сам нешто успут онако али ме не занима, за истраживање ми треба инцентива, мотивација или финансијска корист.Шта ће ти то све, зашто исатражујеш брате?
А чекак, а шта сам те који враг путао?Ма, не истражујем, читао сам нешто успут онако али ме не занима, за истраживање ми треба инцентива, мотивација или финансијска корист.
https://forum.krstarica.com/threads/konak-kod-dobrog-coveka-iii.956076/post-45992674А чекак, а шта сам те који враг путао?
Ови забови клонови ми не дају џа дипем
Ма знам. Али као да се правим да не знам. Допуштивошћу се храним и добрим делима сналазим.
Trenutno gledam jednu super seriju, koju ste ti i Nina preporučili i većIma super film o savremenom Kainu, glumi ga Henri Rolins u filmu He Never Died...Skroz iscasena perspektiva.![]()
![]()
1899 ?Trenutno gledam jednu super seriju, koju ste ti i Nina preporučili i već
četiri epizode vas grdim.Gomila suvišnih likova i bezveznih priča
i obavezni gej par. Ali verujem u vas i odgledaću seriju do kraja.
Kraj će presuditi da li ću bilo kad više da vas poslušam.![]()