- Poruka
- 77.429
ma pusti spamereAuf, ovo neka kafana za pametne, odoh ja
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma pusti spamereAuf, ovo neka kafana za pametne, odoh ja
![]()
Zašto ne možemo bez toga da se setimo?to da se ne sećaš su pravila igre...kao kad igraš video igricu ili čitaš knjigu pa se uživiš u doživljaj i zaboraviš na ovaj stvarni svet...možeš se setiti ako baš želiš..imaš regresoterapiju...nego teško je izboriti i sa sećanjima iz ovog života...zamisli kakva bi to zbrka u glavi bila da se sećaš svih prošlih života...da li bi autentično nasedao na zamke i učio iz njih lekcije da imaš iskustvo od 500 života iza sebe?
U snu nikada nisam osetio bol, nemam to iskustvo...bol je samo alarm koji ti kaže da nešto nije u redu sa telom...znači telo ima senzore u sebi i kad se pređe neki prag oni se aktiviraju i ti osetiš bol...znači stvar tela...u snu bol može biti bol astralnog tela na isti način...
mislim da sećanja nisu u mozgu...mozak je interfejs preko koga ih um dohvata...duša ih ima uvek...Zašto ne možemo bez toga da se setimo?
Meni ta regresoterapija mutna radnja. Ono, sve što um tokom života "pokupi" može da reprodukuje pogrešno.
Naročito sve ono što se sakupi u nesvesnom. Znam da regresoterapija i ide na to da izvuče informacije iz nesvesnog dela mozga ali mozak je previše komplikovan...
Ja jesam. Sanjao sam da me čovek udara u bubreg, baš je bolelo. Probudio se i ništa, bubreg ok.U snu nikada nisam osetio bol, nemam to iskustvo...
Možda.mislim da sećanja nisu u mozgu...mozak je interfejs preko koga ih um dohvata...duša ih ima uvek...
kad si direktorova kćiS obzirom na kontemplativnost i afirmaciju, dijapazonske ingerencije, aspekta asocijacije i epistemoloski relativitet, smatram da to što pišete nema smisla nikakvog!
Mogu i ja zvučati pametno![]()
To je subjektivna varijablaS obzirom na kontemplativnost i afirmaciju, dijapazonske ingerencije, aspekta asocijacije i epistemoloski relativitet, smatram da to što pišete nema smisla nikakvog!
ona je u stvari tabova ćerkakad si direktorova kći
tab je ministarona je u stvari tabova ćerka![]()
Stvar je cisto partikularne prirode sa izvesnim devijacijama sublimativnog naboja...S obzirom na kontemplativnost i afirmaciju, dijapazonske ingerencije, aspekta asocijacije i epistemoloski relativitet, smatram da to što pišete nema smisla nikakvog!
znači i nad tabom ima tab?tab je ministar
Dobra ideja za idući nick: Ministrova kćertab je ministar
ima valjdaznači i nad tabom ima tab?
Secanja mozes izgubiti delimicno i potpuno. Um i dusa je meni isto....mislim da sećanja nisu u mozgu...mozak je interfejs preko koga ih um dohvata...duša ih ima uvek...
bolji ti je ovaj tekući...uvek čovek ima za šta da se uhvati da te zadirkuje...Dobra ideja za idući nick: Ministrova kćer![]()
duša bi bila kolektivni um svih dosadašnjih života uključujući ovaj..Secanja mozes izgubiti delimicno i potpuno. Um i dusa je meni isto....
tabkinja ili tabanicabolji ti je ovaj tekući...uvek čovek ima za šta da se uhvati da te zadirkuje...
dobar nick bi bio tab504![]()
Ja sve svoje izotpio, izvakcinisaoU jbte lekovi za prEtisak
Kasnim pola sata![]()
I ti, sine Brute...eh mladostiJa sve svoje izotpio, izvakcinisao![]()
Kod mene bi bilo Tabagincatabkinja ili tabanica
molim poštuj nov zakon r. srbije
Zdravo, Ćero.Kod mene bi bilo Tabaginca![]()