Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to da se ne sećaš su pravila igre...kao kad igraš video igricu ili čitaš knjigu pa se uživiš u doživljaj i zaboraviš na ovaj stvarni svet...možeš se setiti ako baš želiš..imaš regresoterapiju...nego teško je izboriti i sa sećanjima iz ovog života...zamisli kakva bi to zbrka u glavi bila da se sećaš svih prošlih života...da li bi autentično nasedao na zamke i učio iz njih lekcije da imaš iskustvo od 500 života iza sebe?
Zašto ne možemo bez toga da se setimo?
Meni ta regresoterapija mutna radnja. Ono, sve što um tokom života "pokupi" može da reprodukuje pogrešno.
Naročito sve ono što se sakupi u nesvesnom. Znam da regresoterapija i ide na to da izvuče informacije iz nesvesnog dela mozga ali mozak je previše komplikovan...

Zašto ne možemo bez toga da se setimo?
Meni ta regresoterapija mutna radnja. Ono, sve što um tokom života "pokupi" može da reprodukuje pogrešno.
Naročito sve ono što se sakupi u nesvesnom. Znam da regresoterapija i ide na to da izvuče informacije iz nesvesnog dela mozga ali mozak je previše komplikovan...
mislim da sećanja nisu u mozgu...mozak je interfejs preko koga ih um dohvata...duša ih ima uvek...

S obzirom na kontemplativnost i afirmaciju, dijapazonske ingerencije, aspekta asocijacije i epistemoloski relativitet, smatram da to što pišete nema smisla nikakvog!

Mogu i ja zvučati pametno :D
Stvar je cisto partikularne prirode sa izvesnim devijacijama sublimativnog naboja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back