- Poruka
- 4.766
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Имаш много тога на нету: Поуке Св. Јефрема Сирина, Поуке и мудрости преп. Исака Сирина, Поуке оптинских стараца,...итд, ако ниси читао "Поуке оца Тадеја" свакако је за препоруку.Да ли постоје неке књиге православне са мудростима попова свештеника итд?
Знам да је недавно нека из. кућа објавила слично али и кљижевно и црквено писци
Нека дебела књига где су исписане поуке свих светаца кратке поуке и дуге поуке?Имаш много тога на нету: Поуке Св. Јефрема Сирина, Поуке и мудрости преп. Исака Сирина, Поуке оптинских стараца,...итд, ако ниси читао "Поуке оца Тадеја" свакако је за препоруку.
Не знам баш за нешто такво, ако ти треба баш нешто такво у виду књиге, али имаш ових мањих за скинути у пдф-у па их имаш увијек код себе при руциНека дебела књига где су исписане поуке свих светаца кратке поуке и дуге поуке?
Видео сам на реклами! На тву да има, али не знам која је то књига и како се зовеНе знам баш за нешто такво, ако ти треба баш нешто такво у виду књиге, али имаш ових мањих за скинути у пдф-у па их имаш увијек код себе при руци.
Ако сазнаш јави и мене би занимало.Видео сам на реклами! На тву да има, али не знам која је то књига и како се зове
Ево у прилогуАко сазнаш јави и мене би занимало.
nisiОкачио сам датотеку?

Можеш ли поставити линк?Kako da okacim ovde fajl knjigu?
Knjiga mi je u telefonu nije na internetuМожеш ли поставити линк?

Ama, stavicu sada, nena potrebe da trazis bespotrebno na netu kad ja imamostavi ime knjige...koga interesuje naći će je ako postoji na internetu

mislim da nije dozvoljeno kačiti piratske knjige na forumu.. stavi naslov pa koga interesuje nek nađe da kupi ili na internetuAma, stavicu sada, nena potrebe da trazis bespotrebno na netu kad ja imam![]()
https://mega.nz/file/IyB2GCIC#MsYEkbS5FwxTfIa5-ZekulVjG1Dq49-7axYC9tyUHt0mislim da nije dozvoljeno kačiti piratske knjige na forumu.. stavi naslov pa koga interesuje nek nađe da kupi ili na internetu