- Poruka
- 113.698
Tebe?Pa sto me mamis?!
Zasigurno NE!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe?Pa sto me mamis?!
vidim da nemam izbora.. ajde...valjda neće da bude poslednjaZato brže bolje popi!

ajd ti lepo idi ne kvari ovde drustvo jedino ako volis sedeti gde nisi pozvanBan po ban...banovina.
otkud to odjednom?napustam ovaj pdf posto smatram da nema nista vredno sto bi me ovde zadrzalo.
Nemojnapustam ovaj pdf posto smatram da nema nista vredno sto bi me ovde zadrzalo.
Ja nepozvan idem u goste.ajd ti lepo idi ne kvari ovde drustvo jedino ako volis sedeti gde nisi pozvan
otkud to odjednom?
Ok, samo kafanaNemoj
Bar u kafani ostani!
Lepo mi je sa tobom da pričam!

verujem .... jer te niko i ne zoveJa nepozvan idem u goste.
@bmaxa ne mrdaj, nema odlaska ... jer treba svi koji su ok da odu?Ok, samo kafana![]()

voli bližnjeg...čak i kad je nezgodanverujem .... jer te niko i ne zove

Ok, samo kafana![]()
Tis' prosvetljen čoek!voli bližnjeg...čak i kad je nezgodan![]()

Svom dusom i svim svojim bicem.voli bližnjeg...čak i kad je nezgodan![]()

Jeste!u nekim stvarima se ne slazem sa @bmaxa sto se tice vidjenja zivota ali i ne moramo
lepota i jeste u tome
u razlicitosti
maxa je jako tolerantna osoba i nikada ne podcenjuje niti vredja zato i volim caskati sa njim![]()
Gogi, Sale i ja , smo bivali u ovoj kafani dok su drugi srali u gaćea da pređemo kolektivno na pdf duhovnost a ovde ostavimo ove što se poštapaju citatima iz Biblije za svaku misao...
e vala bogami nece taj film da gledajua da pređemo kolektivno na pdf duhovnost a ovde ostavimo ove što se poštapaju citatima iz Biblije za svaku misao...
uh draga kako isto mislimoGogi, Sale i ja , smo bivali u ovoj kafani dok su drugi srali u gaće
Neće mene niko oterati sem kad sama odlučim da odem!
A to zavisi samo od mene, šta god drugo radili

e vala bogami nece taj film da gledaju
na religiji sam godinama i nece me vala niko oterati
niti cu otici ..... ostajemo svi ovde

spam u kafani ne postoji i imam prava da kazem da si nepozeljan ovde
Što ga više teraš, više će da smara!spam u kafani ne postoji i imam prava da kazem da si nepozeljan ovde
kapiras?