ne znam..vidim daje reakcije a nema postova...pa ne vidimo hahahahahah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam..vidim daje reakcije a nema postova...pa ne vidimo hahahahahah
navikliJa se sećam da je jedne noći ludi Jovo pobesneo i tadašnju moderatorku i jednog korisnika tako strašno izvređao sa sve postavljanjem najgadnijih forografija gomana i zaseravanja pri seksualnom činu, i to na celoj strani!
A sve to je postavio NA APSOLUTNO SVIM PDF- ovima!
Ja bila budna i kad sam videla, nisam mogla da verujem
Stajalo je par sati je su većina modova tad spavali
Mogu misliti kako im je bilo kad su ujutro ono ugledali
Moderisala sa Natprirodne pojave gde je bio redovan!ti nisi moderisala na religiji zato

tvrd sam ja orahMoze to i jednostavnije. Rekoh najprimitivniji i prozaican oblik je tako zaplasivanje. Mnogo opasnije je ako ti pristupi statistika
je rekla da se u tim i tim slucajevima desava to i to![]()
a ja imam herca da udjem u kostac sa takvimaModerisala sa Natprirodne pojave gde je bio redovan!
Mislim da sam mu simpatična
Uvek su me takvi voleli![]()
zato se i kaže da ne trebamo da sudimo drugima..jer ko zna kakvi bi mi bili da smo živeli njihov života ja imam herca da udjem u kostac sa takvima
mada moram priznati rekao mi je neke stvari o sebi o svom zivotu i shvatam otkud toliki bes u njemu ali ne mogu o tome jer mi je to receno na pp ne ovde javno
Većina mržnje je uzrokovana nekim velikim boloma ja imam herca da udjem u kostac sa takvima
mada moram priznati rekao mi je neke stvari o sebi o svom zivotu i shvatam otkud toliki bes u njemu ali ne mogu o tome jer mi je to receno na pp ne ovde javno
Svi ovde imaju neku mukuzato se i kaže da ne trebamo da sudimo drugima..jer ko zna kakvi bi mi bili da smo živeli njihov život
Bes uglavnom dolazi zbog sitnica, neko se spotakne, neispavan i tako...Većina mržnje je uzrokovana nekim velikim bolom
Ili strahom
Ljudi ne mogu da izdrže i zato ih konvertuju u bes
ali ja imam obicaj da kazem da to nikome ne daje za pravo da se izivljava nad drugimazato se i kaže da ne trebamo da sudimo drugima..jer ko zna kakvi bi mi bili da smo živeli njihov život
neki ne umeju drugačije...naučiće...u nekom od života...Svi ovde imaju neku muku
Ali mudar i dobar čovek zna da prepozna sopstvene projekcije i da se ne istresa na drugima
al bogami ne dam da im ja izigravam pokusnog kunica dok se ne nauceneki ne umeju drugačije...naučiće...u nekom od života...
Potisnuti strah mozak često transformiše u besBes uglavnom dolazi zbog sitnica, neko se spotakne, neispavan i tako...
Sitnice su trigger, uzrok je dubljiBes uglavnom dolazi zbog sitnica, neko se spotakne, neispavan i tako...
bas takoSitnice su trigger, uzrok je dublji
neki kažu da postoje samo dve emocije..ljubav i strah...sve ostale emocije su izvedene od te dve...Potisnuti strah mozak često transformiše u bes
Tako ga lakše hendluje
Ali ne rešava osnovni problem
Posmatram zenu kad se razbesni, recimo prospe kafu, i fras, pa je smirujem. Ja nisam osetio bes vise od 10 godina kolko pamtim.Potisnuti strah mozak često transformiše u bes
Tako ga lakše hendluje
Ali ne rešava osnovni problem
umem biti ljuta al ono bas bas besna to mora biti nesto bas ono da ja pobesnimPosmatram zenu kad se razbesni, recimo prospe kafu, i fras, pa je smirujem. Ja nisam osetio bes vise od 10 godina kolko pamtim.
To je normalnoPosmatram zenu kad se razbesni, recimo prospe kafu, i fras, pa je smirujem. Ja nisam osetio bes vise od 10 godina kolko pamtim.
sto bih se nervirala jer sam prosula kafu?To je normalno
Svako se iznervira kad prospe kafu
Blago tebi
Mada...ovo je samo pretpostavka jer te ne poznajem, možda treba da nađeš način da se isprazniš....jer to može biti uzrok tvojih zdravstvenih problema
Ne možeš uvek biti sunđer koji sve upija
ne bih se slozila da je bes prisutan kad se plazimobes je prerušen strah....prirodno je bes potreban kad smo u opasnoj situaciji da se odbranimo....kad se plašimo....
a može biti i drugi derivat straha....na primer neko prospe kafu ili se "obruka" na neki drugi način i pomisli kako je nespretan pa se onda uplaši kako je zbog toga manje vredan..pa iz pozicije tog nerealnog straha reaguje besom
Zavisi gde si je prosulasto bih se nervirala jer sam prosula kafu?
skuvam drugu i resena stvar
ima i to smislaZavisi gde si je prosula
Lepljiva kafa po nameštaju ili omiljenoj garderobi nije prijatna
Vrela kafa po telu takođe nije prijatna