Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se sećam da je jedne noći ludi Jovo pobesneo i tadašnju moderatorku i jednog korisnika tako strašno izvređao sa sve postavljanjem najgadnijih forografija gomana i zaseravanja pri seksualnom činu, i to na celoj strani!
A sve to je postavio NA APSOLUTNO SVIM PDF- ovima!
Ja bila budna i kad sam videla, nisam mogla da verujem
Stajalo je par sati je su većina modova tad spavali
Mogu misliti kako im je bilo kad su ujutro ono ugledali
navikli
znao je to nekada cesto da radi
a time je on samo brukao sebe a ne druge

a ja imam herca da udjem u kostac sa takvima :D

mada moram priznati rekao mi je neke stvari o sebi o svom zivotu i shvatam otkud toliki bes u njemu ali ne mogu o tome jer mi je to receno na pp ne ovde javno
Većina mržnje je uzrokovana nekim velikim bolom
Ili strahom
Ljudi ne mogu da izdrže i zato ih konvertuju u bes

zato se i kaže da ne trebamo da sudimo drugima..jer ko zna kakvi bi mi bili da smo živeli njihov život
ali ja imam obicaj da kazem da to nikome ne daje za pravo da se izivljava nad drugima
sta sad ako sam ja nervozna treba da odem na posao i tamo maltretiram radnike jer sam eto nadrndana
a oni da razmisljanju ... ma neka je neka nas maltretira ko zna sta joj je
e pa ne moze to bas tako

Posmatram zenu kad se razbesni, recimo prospe kafu, i fras, pa je smirujem. Ja nisam osetio bes vise od 10 godina kolko pamtim.
umem biti ljuta al ono bas bas besna to mora biti nesto bas ono da ja pobesnim
nikada ne prosipam, ne razbijam dok drobim i trabunjam ok je
kad skuvam kafu, sednem i kazem hajd da popijemo kafi i ti i ja nesto popricamo .... e to su opsani trenuci, kada sam savrseno mirna i tiha
svesna sam svake reci, svakog postupka ali tada se odlucuje zajednicka sudbina dvoje ljudi

Posmatram zenu kad se razbesni, recimo prospe kafu, i fras, pa je smirujem. Ja nisam osetio bes vise od 10 godina kolko pamtim.
To je normalno
Svako se iznervira kad prospe kafu
Blago tebi
Mada...ovo je samo pretpostavka jer te ne poznajem, možda treba da nađeš način da se isprazniš....jer to može biti uzrok tvojih zdravstvenih problema
Ne možeš uvek biti sunđer koji sve upija

bes je prerušen strah....prirodno je bes potreban kad smo u opasnoj situaciji da se odbranimo....kad se plašimo....
a može biti i drugi derivat straha....na primer neko prospe kafu ili se "obruka" na neki drugi način i pomisli kako je nespretan pa se onda uplaši kako je zbog toga manje vredan..pa iz pozicije tog nerealnog straha reaguje besom

bes je prerušen strah....prirodno je bes potreban kad smo u opasnoj situaciji da se odbranimo....kad se plašimo....
a može biti i drugi derivat straha....na primer neko prospe kafu ili se "obruka" na neki drugi način i pomisli kako je nespretan pa se onda uplaši kako je zbog toga manje vredan..pa iz pozicije tog nerealnog straha reaguje besom
ne bih se slozila da je bes prisutan kad se plazimo
kad otac ili majka tucu dete jer je dobilo keca u skoli opravdavas time da se boji da nece zavrsiti skolu?
kad pijan muz bije zenu cega se to boji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back