aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.279
Nije svim ljudima prijatelj nego samo izabranimazar ne misliš da je Bog prijatelj svim ljudima i da poznaje svakog čoveka mnogo bolje nego što taj čovek poznaje sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije svim ljudima prijatelj nego samo izabranimazar ne misliš da je Bog prijatelj svim ljudima i da poznaje svakog čoveka mnogo bolje nego što taj čovek poznaje sebe?
znači ti si izabrana? ok..Nije svim ljudima prijatelj nego samo izabranima
To nisi mogla da osetis posto nemas dusu. Ti ne postojis ti si samo simulacija materije...to je posebno iskustvo
I oseca se u duhu
Osetila sam Bozji duh i Bozje vodjstvo
i Bozji poziv
Ja sam dusha ziva a ti sta si duh?
Rekao bih da mislis da dusa ne postoji...Ja sam dusha ziva a ti sta si duh?
živa duša postoji nezavisno od tela..ti ne veruješ u taj konceptJa sam dusha ziva a ti sta si duh?
ko te to slagaoživa duša postoji nezavisno od tela..ti ne veruješ u taj koncept
tvoje reči...možda te nisam dobro razumeo...znači slažeš se sad da duša postoji nezavisno od tela i da je postojala pre tela i postojaće posle tela?ko te to slagao
netvoje reči...možda te nisam dobro razumeo...znači slažeš se sad da duša postoji nezavisno od tela i da je postojala pre tela i postojaće posle tela?
na svim temama je o tomea to je vezano za temu... kako?![]()

vidi se da nisi često na religiji...a to je vezano za temu... kako?![]()
ovde se posle par stranica, kad svi kažu šta imaju o temi, svaka tema pretvori u svaštaru...e pa da ne kvarim onda običaje...vidi se da nisi često na religiji...ovde se posle par stranica, kad svi kažu šta imaju o temi, svaka tema pretvori u svaštaru...

da li je moguće da je to što nazivaš duh ustvari ono što mi ostali nazivamo duša?ne
Dusha je ceo covek sto obuhvata i telo
a duh je nezavisan od tela
ja ne znam sta vi verujete ja samo onako kako Bozja rec kazeda li je moguće da je to što nazivaš duh ustvari ono što mi ostali nazivamo duša?
da li je taj duh ličan ili bezličan? da li je on srž nečije ličnosti ili samo neutralna Božija energija?ja ne znam sta vi verujete ja samo onako kako Bozja rec kaze
to je istina
a lazno ucenje je o besmrtnosti duse to Satana propagira
misliš? ne verujem u to...dusa nije besmrtna mogu da je uniste atomska bomba i 5G mreza![]()
dusa ne moze biti smrtna ili ne postoji ili je besmrtna. Jednostavno ajde tako da se izrazim duhovno ne moze umreti jer nema sta da umre....ja ne znam sta vi verujete ja samo onako kako Bozja rec kaze
to je istina
a lazno ucenje je o besmrtnosti duse to Satana propagira
Energija Boga - Duh Bozjida li je taj duh ličan ili bezličan? da li je on srž nečije ličnosti ili samo neutralna Božija energija?
da je besmrtna ne bi umirali a smrtna je jer umiremodusa ne moze biti smrtna ili ne postoji ili je besmrtna. Jednostavno ajde tako da se izrazim duhovno ne moze umreti jer nema sta da umre....
da li smo to mi (naša esencija) ili nismo?Energija Boga - Duh Bozji
Nismo mi duh nego smo ziva dushada li smo to mi ili nismo?
Samo sto ne moze da postojida je besmrtna ne bi umirali a smrtna je jer umiremo
dakle ima dokaza da nije besmrtna