Ma drugo je pitanje dali je bitno ili nebitno,trenutno tretiramo pitanje dali je to zakonski obavezno...!!!Joj bre robi to se znm
Zasto svi ozvanicavaju brak u opstini - skoro svi
ako je to nebitno?
Dakle ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma drugo je pitanje dali je bitno ili nebitno,trenutno tretiramo pitanje dali je to zakonski obavezno...!!!Joj bre robi to se znm
ako je to nebitno?
ne ozvanicavaju sviJoj bre robi to se znm
ako je to nebitno?
Naravno sve sa korenom.Jel si ga izvukao sa korenom?
Ako nisi može da bude gadno
Ima dežurna stomatološka služba na Vračaru i Starom gradu, idi bolje da ti pogledaju tu ranu
Jer ako se zagadi po ovim vrućinama....
sto si sebi dozvolio da dodje do toga?Upravo sam malo pre samom sebi izvadio jedan zub. Trulina počela da me boli. Rekao sam nećeš više i uhvatio sam ga sa svoja dva prsta, koja sam pre toga naravno dobro oprao i povukao sam ga iz sve snage i izašao je napolje.
Ako kreneš da otičeš - trk kod zubara!Naravno sve sa korenom.
Ionako sve treba da ih povadim i da mi naprave implante.sto si sebi dozvolio da dodje do toga?
sto ne ides redovno kod zubara?
ma koja je to paradentoza zahvatila zub ako je on uspeo rukom da ga izvadiAko kreneš da otičeš - trk kod zubara!
ok..a sad se vrati na temu... da li bi u bajci koju piše Arijana bio princ u Glasnikovom carstvu?Ma drugo je pitanje dali je bitno ili nebitno,trenutno tretiramo pitanje dali je to zakonski obavezno...!!!
Dakle ???
Jeste.Ma drugo je pitanje dali je bitno ili nebitno,trenutno tretiramo pitanje dali je to zakonski obavezno...!!!
Dakle ???
zasto?Ionako sve treba da ih povadim i da mi naprave implante.
Nije mi ni prvi ni posledni put. Koliko sam puta vadio zube tokom spavanjaAko kreneš da otičeš - trk kod zubara!
ne pita se on nista sta mu stavim to ce bitiok..a sad se vrati na temu... da li bi u bajci koju piše Arijana bio princ u Glasnikovom carstvu?
Sad sam to isto htela da kažem!ma koja je to paradentoza zahvatila zub ako je on uspeo rukom da ga izvadi
on podhitno treba da ide kod zubara ima bolest desni
Sve su truline i nekoliko loše odrađenih veštaka.zasto?
cuvaj svaki zub koji imas ... tvoj zub je tvoj zub
aj ne preteruj sadaNije mi ni prvi ni posledni put. Koliko sam puta vadio zube tokom spavanja
Hvala na brizi.Sad sam to isto htela da kažem!
Nije zub kvaran, nego jeziva paradentoza!
Bolje da ti ih zubar vadiIonako sve treba da ih povadim i da mi naprave implante.
Ne znaš ti moje stanje. Sem toga stigle su me i godine.aj ne preteruj sada
pa nemas ti mlecne zube pa ih vadis tek onako
ma Agata tesko je bez obzira na sve poverovati da ih bas sam vadi i to rukomBolje da ti ih zubar vadi
Tako je, isto kao sto kad nemas papira nisi ni shofer...Jeste.
Ako nemas papir nisi zvanicno u braku.
Ne veruješ mi?ma Agata tesko je bez obzira na sve poverovati da ih bas sam vadi i to rukom
al hajd forum trpi sve![]()
Kod gadne paradentoze sami ispadajuma Agata tesko je bez obzira na sve poverovati da ih bas sam vadi i to rukom
al hajd forum trpi sve![]()
udaj se za robija tako cemo ti tepati @robivek i ucini ga barem na forumu postenim covekomne pita se on nista sta mu stavim to ce biti
Kod gadne paradentoze sami ispadaju
Al ja sam stvarno sklona da poverujem u sve što čujem
A Necu do sad nisam uhvatila da laže....

Pa dobro, nisam baš upućena