Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to je vec klise,desava se veoma cesto narocito onim devojkama koji su predugo cekali iskljucivo princa na belom konju a na kraju nazalost ostaju samo konji...mada su trenutno i oni u deficitu... :D
Inace,lepo je imati visoke standarde za profil partnera kojeg trazimo ali kad smo vec u sred takvoj "operaciji"onda nije lose drzati otvorene oci...da ne bi smo slucajno prevideli osobu koja bi nam zaista odgovarala a okrenuli bismo joj ledja samo zato sto mozda ima plave oci a mi eto,volimo zelene !!! :D
e kako si znao samo zelene oci dolaze u obzir ;)

Ma to je vec klise,desava se veoma cesto narocito onim devojkama koji su predugo cekali iskljucivo princa na belom konju a na kraju nazalost ostaju samo konji...mada su trenutno i oni u deficitu... :D
Inace,lepo je imati visoke standarde za profil partnera kojeg trazimo ali kad smo vec u sred takvoj "operaciji"onda nije lose drzati otvorene oci...da ne bi smo slucajno prevideli osobu koja bi nam zaista odgovarala a okrenuli bismo joj ledja samo zato sto mozda ima plave oci a mi eto,volimo zelene !!! :D
skraceno receno
oni sto mnogo biraju na kraju budu izabrani :D

pozdravi devojku :D

Како, можда пољупцем да га преобратиш, као она варијанта са жапцем? :D
cigo-i-magicna-zaba-tv.jpg

Pa nije previse..mozda joj bude MALO zasmetalo ako umesto njoj vise paznje posvecujem drugoj zeni ali neki kazu da je to kao normalno...zenska posla... :D
Mi muskarci recimo uopste nismo takvi...
...ili mozda jesmo mnogo i to vise...!? :D
Evo ja danas posle 24 godine braka još uvek moram da slušam - Ko ti je onaj sa kim gugučeš u dvorištu? Šta on to ima sa tobom da priča? :zcepanje:
U pitanju je novi simpatični komšija italijan sa predivnim psom kog sam mazila dok sam zalivala cveće:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back