- Poruka
- 16.578
mona trazi princa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislio sam da smo tu priču završili kad se Rifke pojavio...jedan princ joj je dosta...
mada nisam nesto primetila da je mona to aminovalamislio sam da smo tu priču završili kad se Rifke pojavio...jedan princ joj je dosta...

Jadan mučenik!i ostavio me samog sa vas dve
svi bi danas nešto mnogo da biraju... eno @Koslav75 juče...šta god smo mu nudili on viče neću da budem Švabo..mada nisam nesto primetila da je mona to aminovala![]()
neće da fali no mlogo je za ove godineJadan mučenik!
Šta će da ti fali!
Mogu samo da ti zavide na društvu!![]()
i ja sam dobro prošao..bio sam i Perun i Hermes...Mi smo one slovenske valkire pored trona Saleta Svaroga
ma nije ni mona mutavasvi bi danas nešto mnogo da biraju... eno @Koslav75 juče...šta god smo mu nudili on viče neću da budem Švabo..

ne voli mona te slovenske "demone", voli ove biblijskei ja sam dobro prošao..bio sam i Perun i Hermes...
Izvini a šta si u horoskopu?i ja sam dobro prošao..bio sam i Perun i Hermes...
nego gde nam je Arijana? beše tu u kafani pa se ućutala il otišla?ma nije ni mona mutava
predlaze mu jer zna da ce ovaj odbiti
sto nije predlozila saletu?
On bi odmah prihvatio
(sada zamisljam Saleta kako dugackim listom ladi monu koja lezi u krevetu sa baldahinom![]()
Vodolija podznak Strelac mislim...Izvini a šta si u horoskopu?
Mislim zbog Hermesa(Merkura) da li ti je vladar?
ili ovoma nije ni mona mutava
predlaze mu jer zna da ce ovaj odbiti
sto nije predlozila saletu?
On bi odmah prihvatio
(sada zamisljam Saleta kako dugackim listom ladi monu koja lezi u krevetu sa baldahinom![]()
Diiiiivno!Vodolija podznak Strelac mislim...
Samo smo mi blizanci sa podznakom vaga opasni tipovi ..... manipulatori belosvetskiDiiiiivno!
Nije ti Merkur vladar nego Uran bog Neba
Strelcu (meni ) je vladar Jupiter gromovnik, tako da ti i Perun stvarno odgovara
Perun, Tor (kod Germana), Perkunas (kod Balta), Taranis (kod Kelta), Tarhuna (kod Hetita) , Zevs i Jupiter..to je sve isti Bog po meni...prvih par imaju i isto poreklo imena od Perkvunos (Proto Indo Evropski)Diiiiivno!
Nije ti Merkur vladar nego Uran bog Neba
Strelcu (meni ) je vladar Jupiter gromovnik, tako da ti i Perun stvarno odgovara
ne umem da se udubim u stivo napisano na engleskomima jedna zanimljiva knjiga o starogrčkim bogovima...komedija...smešta ih u moderno vreme ...čitao sam je pre petnaestak godina i sad sam je našao na netu pa planiram ponovo da je pročitam
https://www.pdfdrive.com/gods-behaving-badly-e194086369.html

on je zadnji na spiskumislio sam da smo tu priču završili kad se Rifke pojavio...jedan princ joj je dosta...

taman sam hteo da pitam gde nam je šeherezadaon je zadnji na spisku![]()
ja sam živeo na zapadu jedanaest i po godina...tako da sam i ovu knjigu tad čitao na engleskom...ne umem da se udubim u stivo napisano na engleskom
sve bre neki uceni ljudi ovde na forumu pa im i engleski ko maternji![]()
znači imaš spisak?on je zadnji na spisku![]()
tebi to poduzi spisak?on je zadnji na spisku![]()
sta se hvalis pa i ja znam tri jezika .... srpski, hrvatski i bosanskija sam živeo na zapadu jedanaest i po godina...tako da sam i ovu knjigu tad čitao na engleskom...