Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
materjalisti pokušavaju po svaku cenu da žive što duže jer ne veruju da postoji nešto posle..ja mislim da je život između života mnogo lepši nego život u video igrici...al mora da se ide u školu života povremeno..
Ja verujem da postoji nešto posle
Ali ovo telo koje smo dobili itekako ima svoju svrhu
Organska materija je kvarljiva i razgrađuje se zbog večnog ciklusa
Teoretski možemo umom da kontrolišemo telo ali naš um nije uslovljen tako
Da bi smo uspeli da utičemo na molekularni nivo egzistencije potrebna je ozbiljna dugogodišnja vežba
I to samo da se čovek isključivo time bavi što je nemoguće
Ali sa druge strane ipak možemo malo uticati u smislu određenih poboljšanja, ravnoteže i detoksikacije

Evo posluženje
79051fad533e8f20bf991fd78c3d2c61.jpg

sad se religiozni momci posramili i pobegli :zcepanje:
Taj tabu oko sexa i polnosti je uveo Sveti Avgustin a ne Isus
Ljudi nisu baš svesni koliko je izvorno hrišćanstvo surovo menjano kako LJUDIMA odgovara zbog moći i vlasti

Do Martina Lutera nije postojala Biblija ni na jednom evropskom jeziku sem na latinskom
A koliko njih je tad bilo pismeno a kamoli znalo latinski
Jednog naučnika u Engleskoj su spalili jer je preveo Biblinj na engleski da bi bila dostupna narodu
Henri VIII koji je bio čudovište, bar jednu dobru stvar je za narod učinuo, podario im je Bibliju na maternjem jeziku
M817016_Henry-VIII-delivering-the-Bible-to-Cranmer-and-Cromwell-Being-a-portion-of-the-Engraved.jpg

Ma kako sto je rodjenje i smrt sastavni deo zivota tako je i sex.
Bez njega na kraju krajeva nema ni produzetka vreste pa mi bas iz tog razloga nije jasno otkud ta potreba za skandalizovanjem kada se nesto napise ili prozbori neka rec o tome.
To je klasična mentalna projekcija i neprihvatanje sopstvenog tela
Ti kojima smeta sex bi u stvari ebli četnika u šupalj zub a nazovi moralnost je predstava za druge

Nije stvar u tome, nego za sve ove godine forumašenja sam naučila da je bolje malo zapušiti usta nego posle trpeti smaranje danima
Nekad i mesecima
A pošto je virtuala, nisu mi pod rukom, pa im se može
U RL me niko ne smara
a vidis mene pa bas briga za bilo koga ovde (ok ima par njih) i sta ce da misle o meni
jel mi oni daju da jedem?
jel oni brinu o meni?
a i po slovima se tesko ipak moze saznati ko je kakav ako covek ne zeli toliko da da sebe
a za pp .... ignor i gotovo

pa bas i ne moze, pricamo uopsteno .... kako bi se vrsta produzila da nema sexa?
učinilo mi se kao da pričate da je nasušna potreba.
ima ljudi koji ne žele da se reprodukuju.
kao i sve što se zloupotrebljava tako i seks.
seks bi trebao biti materilizacija ljubavi između dvoje koji se vole.

ma jašta sad sam kao pametan kad svake prestupne se počastim :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back