- Poruka
- 77.595
za online cureAhahahahahhaha
Oni ne znaju za kikiriki!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za online cureAhahahahahhaha
Oni ne znaju za kikiriki!
za online cure
![]()
ne..hvala na ovoj vrućini to može da bude opasno..nego uzeću jednu od tih kafica što si spremio..iz pržionice kafe Сале
hvalaza online cure
![]()

stižene..hvala na ovoj vrućini to može da bude opasno..nego uzeću jednu od tih kafica što si spremio..iz pržionice kafe Сале
Hvala!! Nego baš je vruća ova kafa..dimi više nego moja cigareta...moraću prilično da sačekam da se ohladi...jel zna neko za kad najavljuju zahlađenje?
Ima da se načekamoHvala!! Nego baš je vruća ova kafa..dimi više nego moja cigareta...moraću prilično da sačekam da se ohladi...jel zna neko za kad najavljuju zahlađenje?
boce jos toplijeHvala!! Nego baš je vruća ova kafa..dimi više nego moja cigareta...moraću prilično da sačekam da se ohladi...jel zna neko za kad najavljuju zahlađenje?
sve nešto ostavljam cigarete pa nikako da ostavim...biće i to jednog dana..boce jos toplije
nego sta ce ti cigarete
e tako ostavi, to je zlo...sve nešto ostavljam cigarete pa nikako da ostavim...biće i to jednog dana..
nisam pratioHvala!! Nego baš je vruća ova kafa..dimi više nego moja cigareta...moraću prilično da sačekam da se ohladi...jel zna neko za kad najavljuju zahlađenje?
to je zasigurno.biće i to jednog dana
Nedavno sam baš takve bacila u đubre
sve je stvar vere..što na nekoga deluje zlo na drugog deluje dobro...mislim da materija i tela ne postoje stvarno...čitao sam kako se kod ljudi koji su multiple ličnosti dešava da različite ličnosti imaju različite bolesti i čak različite dioptrije..isto telo a jedna ličnost ima dijabetes a druga nema...znači sve bolesti su umišljene, a telu je prirodno da bude zdravo ako mu mi to svojim uverenjima ne kvarimo...e tako ostavi, to je zlo...
oba..malo skijanja pa onda se spustiš sa planine na plivanje...more ili planina?
mislio sam sad kad su vrućineoba..malo skijanja pa onda se spustiš sa planine na plivanje...
Moremore ili planina?
pa kad su vrućine najviše i prijaju misli o skijanju i o plivanju...na forumu i u mašti sve može..mislio sam sad kad su vrućine