tražimo princa za Arijanino carstvoKome treba da dam krv, kome da dam zmiju???![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tražimo princa za Arijanino carstvoKome treba da dam krv, kome da dam zmiju???![]()
Nema šta da tražite, ja sam njen princ ima tome desetak godina. Svi ostali paljba.tražimo princa za Arijanino carstvo

Pa neki kvantni fizičari tvrde da nepostoji "sutra" , i da nema "novog" dana već da je to sve jedan isti dan i da nepostoji protok vremena, već da je to samo ljudska iluzija, i da... ne znam šta su još ono rekli... a da, rekli su da živimo u nekom holokaustu... ustvari u hologramu, tako nešto... ma šta ti sve nisu rekli, ja sam se čudom načudio!drustvo odoh spavati, sutra je nov dan
laku noc svima
![]()
Pa ako postoji proslo vreme a i buduce ko zna za koga je koji trenutak "sada"Pa neki kvantni fizičari tvrde da nepostoji "sutra" , i da nema "novog" dana već da je to sve jedan isti dan i da nepostoji protok vremena, već da je to samo ljudska iluzija, i da... ne znam šta su još ono rekli... a da, rekli su da živimo u nekom holokaustu... ustvari u hologramu, tako nešto... ma šta ti sve nisu rekli, ja sam se čudom načudio!
evo ja cu rizikovati da me tvoja princeza pocupa zbog ovog gestaNema šta da tražite, ja sam njen princ ima tome desetak godina. Svi ostali paljba.
Jedna je moja![]()

pa gde si bre rifke?Vidiš, nije mi to padalo na pamet...Pa ako postoji proslo vreme a i buduce ko zna za koga je koji trenutak "sada"
Možda ovo što je za tebe i mene "sada" je u nekom paralelnom svetu vec proslo vreme
Možda smo svi u Matriksu![]()

Evo me radim i čekam još nekoliko dana da bežim na more.evo ja cu rizikovati da me tvoja princeza pocupa zbog ovog gesta
pa gde si bre rifke?
ja trenutno na bolovanju a 5 septembra idem i ja na odmorEvo me radim i čekam još nekoliko dana da bežim na more.
Ti?
Korona možda? Ja prošao pre nekih desetak dana i skoro svi oko mene.ja trenutno na bolovanju a 5 septembra idem i ja na odmor
Nije koronaKorona možda? Ja prošao pre nekih desetak dana i skoro svi oko mene.

Ma i mi sm osvi tri puta bili vakcinisani, ali to je bilo za tamo nekad. Prošlo je dosta od poslednje vakcine, ne nose se maske pa je krenulo opet ko ludo. Na sreću simptoma skoro da nije bilo, osim nesanice. Ali zato sam mogao mnogo da maštam o mojojNije korona
Prelezala sam je odavno a i pelocovala sam se sad cekam da se pretvorim u slepog misa
Noga me nesto zeza
Sad bi mogao i njoj jednu vakcinu da dasMa i mi sm osvi tri puta bili vakcinisani, ali to je bilo za tamo nekad. Prošlo je dosta od poslednje vakcine, ne nose se maske pa je krenulo opet ko ludo. Na sreću simptoma skoro da nije bilo, osim nesanice. Ali zato sam mogao mnogo da maštam o mojoj![]()
Naš li ti koja bi to igla trebala, titanijumska.Sad bi mogao i njoj jednu vakcinu da das
cisto da je zastitis![]()

ma ne sumnjam ja u tebeNaš li ti koja bi to igla trebala, titanijumska.![]()

Mene me stra od ove majmunske boginje, mada kažu da samo pe.deri poboljevaju... ja nisam pe.der al šta ako se u prevozu neki pe.der prišljamči uz mene pa mi prenese!![]()
Ako mi kazes gde si ga sreo, hocuPa to već ne bi znao... pitaj Darvina
fala bogu u moj kraj ne zalaziVidjam ga svaki dan u kraju
AhahahahahhahaKome treba da dam krv, kome da dam zmiju???![]()
ako stavi na svoj blog, nemoćni su modovi sa religijeЕ па онда ћу већ морати да искористим квиска и затражим од модова цензуру и корекцију текста, јер не допуштам да се мој виртуелни лик користи у бајци.![]()