Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drustvo odoh spavati, sutra je nov dan
laku noc svima

:zag:
Pa neki kvantni fizičari tvrde da nepostoji "sutra" , i da nema "novog" dana već da je to sve jedan isti dan i da nepostoji protok vremena, već da je to samo ljudska iluzija, i da... ne znam šta su još ono rekli... a da, rekli su da živimo u nekom holokaustu... ustvari u hologramu, tako nešto... ma šta ti sve nisu rekli, ja sam se čudom načudio!

Pa neki kvantni fizičari tvrde da nepostoji "sutra" , i da nema "novog" dana već da je to sve jedan isti dan i da nepostoji protok vremena, već da je to samo ljudska iluzija, i da... ne znam šta su još ono rekli... a da, rekli su da živimo u nekom holokaustu... ustvari u hologramu, tako nešto... ma šta ti sve nisu rekli, ja sam se čudom načudio!
Pa ako postoji proslo vreme a i buduce ko zna za koga je koji trenutak "sada"
Možda ovo što je za tebe i mene "sada" je u nekom paralelnom svetu vec proslo vreme
Možda smo svi u Matriksu :D

Nije korona :p
Prelezala sam je odavno a i pelocovala sam se sad cekam da se pretvorim u slepog misa :D
Noga me nesto zeza
Ma i mi sm osvi tri puta bili vakcinisani, ali to je bilo za tamo nekad. Prošlo je dosta od poslednje vakcine, ne nose se maske pa je krenulo opet ko ludo. Na sreću simptoma skoro da nije bilo, osim nesanice. Ali zato sam mogao mnogo da maštam o mojoj 🌟

1527223_511c8.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back