feldmaršal drug Koslavuzecu ga ja
bice vojskovodja
branice grad od napada![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
feldmaršal drug Koslavuzecu ga ja
bice vojskovodja

džabe nema odtoga ništa. bolje me poslušaj i biraj inače ćeš da raznosiš novineЗато хоћу да је убиједим "да не жели да ме стави" у своју бајку.![]()
moze pobecice kod tebeuzecu ga ja
bice vojskovodja
e todžabe nema odtoga ništa. bolje me poslušaj i biraj inače ćeš da raznosiš novine

ne odgovori mi ko je toAaaaaaaaaaaaaaaa dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro.

džabe nema odtoga ništa. bolje me poslušaj i biraj inače ćeš da raznosiš novine
Koslav Visarionovič.feldmaršal drug Koslav![]()
bice nas koslav odlican vojskovodjaKoslav Visarionovič.

Ма јок, не уклапам се ни у какве улоге, због разних искустава престао сам одавно бити тимски играч, ја сам вук самотњак, ловим сам.feldmaršal drug Koslav![]()
kad mu nisi ponudila večni život nego mu nudiš da te hladi palminim listommoze pobecice kod tebe
Ма јок, не уклапам се ни у какве улоге, због разних искустава престао сам одавно бити тимски играч, ја сам вук самотњак, ловим сам.![]()

laku noćdrustvo odoh spavati, sutra je nov dan
laku noc svima
![]()

Ноћ.drustvo odoh spavati, sutra je nov dan
laku noc svima
![]()
džabe nema odtoga ništa. bolje me poslušaj i biraj inače ćeš da raznosiš novine
Е па онда ћу већ морати да искористим квиска и затражим од модова цензуру и корекцију текста, јер не допуштам да се мој виртуелни лик користи у бајци.

dobro necu te staviti bas si dosadanЕ па онда ћу већ морати да искористим квиска и затражим од модова цензуру и корекцију текста, јер не допуштам да се мој виртуелни лик користи у бајци.
zovi ga Wolverine75dobro necu te staviti bas si dosadan
ili imam pravo da izmislim slican nick
Necu smislicu neko nakaradno imezovi ga Wolverine75
Таман посла, још ћеш почети као "ујка Васа" у "Госпођи министарки" са новинским чланком.dobro necu te staviti bas si dosadan
ili imam pravo da izmislim slican nick

zovi ga Wolverine75
Kome treba da dam krv, kome da dam zmiju???