sto si bre zadrt tolko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto si bre zadrt tolko

zato je scena u crno belom filmu...tad zapisi Akaše nisu bili u boji...jel to ona i ja iz proslog zivota![]()
ma ebes boju koliko videh i ona i ja smo muskozato je scena u crno belom filmu...tad zapisi Akaše nisu bili u boji...

pa ne možeš baš u svakom životu da budeš žensko...ma ebes boju koliko videh i ona i ja smo musko![]()
pobuna podanika..mora veća plata...koliko ga plaćaš Arijana?
nego kako se zovem u bajcipobuna podanika..mora veća plata...koliko ga plaćaš Arijana?

meni je tvoj nick mona bio najlepsi od svih koje si imalanego kako se zovem u bajci
Arianna![]()
mona je bio klon pa mi ostalo tomeni je tvoj nick mona bio najlepsi od svih koje si imala
kalimeronego kako se zovem u bajci
Arianna![]()
prvo pa muškomeni je tvoj nick mona bio najlepsi od svih koje si imala
pa to je nepravdakalimero
Koslav75 pa hajde pisi sta ces biti i kakav ces biti
za sada si u mom carstvu mene animiras i prodajes knjige
sta ti fali

ja sam menjala nickove kad bih otvorila nov nalog ali bi se na kraju uvek vratila na ovajprvo pa muško
meni je Arijana najlepši...to je bio nick pod kojim sam je upoznao
a ako ti ponudi veću platu?
Бриши ме из твоје књиге, нисам лик за бајке.
А сем тога, нисам ни добар поданик, непослушан сам, стално нервирам шефове и не указујем им поштовање које они мисле да заслужују.![]()
eto hvala takav ces i biti neposlusan
А сем тога, нисам ни добар поданик, непослушан сам, стално нервирам шефове и не указујем им поштовање које они мисле да заслужују.![]()
a tvoj nick jel ovaj oduvek?prvo pa muško
meni je Arijana najlepši...to je bio nick pod kojim sam je upoznao
Нисам на продају.a ako ti ponudi veću platu?

na ovom podforumu jeste...nekad davno sam bio član sa drugim nickom ali sam pisao na istoriji ne na religiji...a tvoj nick jel ovaj oduvek?
podsećaš me na koke "samo koji krug da optrčim"
Aaaaaaaaaaaaaaaa dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro.Onda nisi citao pravila
Na forumu na javi se ne sme javno pisati nicije ime i prezime jer da moze sta ce nam onda nickovi. Za to moze ici automatski ban.
Vodi se da se izbacuju licni podaci nekog korisnika a to je najstrozije zabranjeno
Што, да нећеш можда покушати да ме преваспиташ да бих био одани поданик?eto hvala takav ces i biti neposlusan

ma pusti istoriju, na religiji je veca zabavana ovom podforumu jeste...nekad davno sam bio član sa drugim nickom ali sam pisao na istoriji ne na religiji...
na jednom drugom forumu sam imao pre desetak petnaest godina nick hm..pa sam hteo i ovde da budem hm ali je bilo zauzeto pa sam dodao broj iza...337 prema nekom tumačenju brojeva sa interneta 33 znači obećanje a 7 dobro...to mi je prvo palo na pamet kad sam smišljao broj..
Зато хоћу да је убиједим "да не жели да ме стави" у своју бајку.podsećaš me na koke "samo koji krug da optrčim"
ako te bude htela staviće te neće te ni pitati, zato kad ti već nudi izaberi nešto![]()
uzecu ga jaeto hvala takav ces i biti neposlusan