Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo pišeš za sebe u trećem licu
Dakle po tebi je ovo "ja sam robivek" pisanje u trecem licu ???
Jes da mi srpski nije maternji jezik ali do toliko valjda znam praviti razliku sto je sto...!? :D

P.S. mozda nije lose da kad primetis nekad "grasmitcku gresku"da preprocitas bar jos nekoliko puta ono sto je zapisano pa tek tada donosis konacne zakljucke ( u smislu zasto je neko upotrebio 3 lice jednina govoreci o sebi)...

Poslednja izmena:
Pa ti serucas pod okriljem magle i tame i po mojoj kulturi i po mojoj neskrivenoj denominaciji, baš kao svi "pravi hrišćani" sve uz izdašno prosipanje pogrešne interpretacije citata. Nisi kriv ti niti ti šta zameram, nego me interesuje ko te toliko unakazio?
Jos samo ovo i toliko od mene,dalje ocekujem reakciju od moderatora za vulgarizme i bezobrazluk kojima se sluzis.
Dakle kad god ukazujem na neke konkretne primedbe ja uvek iznosim Bibliske citate u prilog stoga svaku primedbu na ono sto iznosim trebas adresirati na piscima Biblije i na Onoga koji je obezbedio da svi mi danas imamo tu Bibliju na dohvat ruke.
Pozdrav i svako dobro

Dakle po tebi je ovo "ja sam robivek" pisanje u trecem licu ???
Jes da mi srpski nije maternji jezik ali do toliko valjda znam praviti razliku sto je sto...!? :D

P.S. mozda nije lose da kad primetis nekad "grasmitcku gresku"da preprocitass bar jos nekoliko puta ono sto je zapisano pa tek tada donosis konacne zakljucke ( u smislu zasto je neko upotrebio 3 lice jednina govoreci o sebi)...
Eto ti prilike,iznesi Bibliske dokaze i "zapushi usta" robiveku,da se zna na cemu smo,i onda slobodno napusti diskusiju jer ces tako definitivno poentirati
ako treba još biće, samo je bez svrhe

robivek:
Eto ti prilike,iznesi Bibliske dokaze i "zapushi usta" robiveku,da se zna na cemu smo,i onda slobodno napusti diskusiju jer ces tako definitivno poentirati
Ako treba još biće, samo je bez svrhe
Eto tako se to radi, lepo citiras i onda donosis zakljucak.
Dakle po tebi,posto sam ja ovako formulisao recenicu to znaci da....to znaaaci ... .jeli bato,A STO TO ZAISTA ZNACI ?!? :D
Ne bi da "prepisujem"ali sam video jednog koji to ovako razume:

" Ja smatram da je ovo zato što je robivek sektaši robot i tako su svi programirani u tu njegovu sektu."

A ti Sale,sta mislis , jel ova tacno odgovorio ili mozda ne ?

Dok mozda razmisjas sta da odgovoris,potsetitu te jednog starog vica o jednom cicu koji je nakon sto je dobio kaznu od nekog saobracajca,onako ljutito usao u policisku stanicu i glasno rekao: VI STE POLICAJCI SVI,AMA BAS SVI,IZUZETNO GLUPI !!!
Za par sekundi su se okupili svi djandari oko njega i pre nego sto su umalo poceli da ga "prevaspitavaju",cica kaze:
Sta je,ne verujete mi da je to istina,evo dokazacu vam
Postavicu vam nekoliko pitanja i ubedjen sam da necete znati odgovore.
Na to ce svi policajci gotovo odjednom HAJDE DA TE CUJEMO:
I cica krene: sta je to malo crveno a visi na drvetu ?
...svi policajci cute,ni glasa od njih i cica odgovara: PA TO JE TRESNJA NA DRVETU !!!
Eeeee pa nije fer toliko teska pitanja,kazu policajci,daj nesto lakse...
U redu,kaze cica i produzava: A STA SU TO DVE MALE CRVENE A VISE NA DRVETU ???
Policajci opet muk,tisina,niko ni da gukne a cica produzava: PA TO SU DVE TRESNJE NA DRVETU...lepo sam vam rekao a vi se badava ljutite...
A policajci se ne daju lako i insistiraju na jos jedno pitanje i cica pristane i produzava: STA JE TO MALO IMA CETIRI NOGE I VUCE PUNA KOLA ???
I konacno nakon glasne tisine,jedan od policajaca sramezljivo odgovara: A DA NISU TO TRI TRESNJE ?

Eto tako se to radi, lepo citiras i onda donosis zakljucak.
Dakle po tebi,posto sam ja ovako formulisao recenicu to znaci da....to znaaaci ... .jeli bato,A STO TO ZAISTA ZNACI ?!? :D
Ne bi da "prepisujem"ali sam video jednog koji to ovako razume:

" Ja smatram da je ovo zato što je robivek sektaši robot i tako su svi programirani u tu njegovu sektu."

A ti Sale,sta mislis , jel ova tacno odgovorio ili mozda ne ?
Crći će ti CPU ako samom sebi budeš postavljao takva pitanja jer upadne AI umrtvu petlju.

:vudu::vudu::vudu:

5vAk9kpTURBXy9mNTdkZjY4ZjMwMDZlMjYzMTg5OTVlMWYwNTg2ODljNC5qcGeRkwLNAf4AgaEwAQ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back