Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.081
Face...Dobro, a da li si aktivan na nekim drugim društvenim mrežama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Face...Dobro, a da li si aktivan na nekim drugim društvenim mrežama?
Samo ti moram reci da ovo nije ono "oko za oko zub za zub"jer to vazi u slucaju direktnog fizickog napada dok se tekst kojeg si citirala odnosi na komunikaciju - kako odgovarati takvima i zasto !!!evo nasla sam u Bibliji
to je ta mudrost
“ Odgovori bezumniku prema bezumlju njegovom, da ne misli da je mudar ”.
(Poslovice 26:4,5)
A ko je rekao da je to oko za oko...Samo ti moram reci da ovo nije ono "oko za oko zub za zub"jer to vazi u slucaju direktnog fizickog napada dok se tekst kojeg si citirala odnosi na komunikaciju - kako odgovarati takvima i zasto !!!
Pa tvoja se koleginica izjasnila da ga preferira i ja pomislio da je to vas zajednicki stav stoga sam samo doprecizirao da ne bi bilo zabuna...A ko je rekao da je to oko za oko...
to je mudrost kada treba nesto reci ili ne
nije joj MurphyP koleginica nego alter ego...Pa tvoja se koleginica izjasnila da ga preferira i ja pomislio da je to vas zajednicki stav stoga sam samo doprecizirao da ne bi bilo zabuna...![]()
To je bila shala.Pa tvoja se koleginica izjasnila da ga preferira i ja pomislio da je to vas zajednicki stav stoga sam samo doprecizirao da ne bi bilo zabuna...![]()
Pa i ja sam se salio...To je bila shala.
DobroPa i ja sam se salio...![]()

koji je stariji od aeternumnije joj MurphyP koleginica nego alter ego...
ja sam je upoznao kao Arijanu i baš mi je smetalo nedostajalo kad je postala aeternum....koji je stariji od aeternum
a marfi alter ego arijanin.
samo ne znam što je ugasila immortal girl, tako sam je upoznao![]()
ma jok tamo dobiješ lizalicu.probaj stomatologija![]()
kako je ko pamti tako je zoveja sam je upoznao kao Arijanu i baš mi je smetalo nedostajalo kad je postala aeternum....
oni još stariji članovi foruma je zovu mona...
začudilo bi me da već nemaju LGBT verzijuza zubić vilu saznao sam iz holivuda.
bićezačudilo bi me da već nemaju LGBT verziju
Не знам шта бих ти рекао, знаш ли да је Дон Фелипе... Чико у Сарајеву хтио упуцати Сафета Исовића због оних стихова:Samo da mi Zagora ne oskrnave!

nemoj...taman sam se navikao...bar avatar ostavi još neko vreme ako menjaš nik....navikli smo se na tebe crvenokosuDa menjam i ovaj![]()
avatar ne menjam svidja mi senemoj...taman sam se navikao...bar avatar ostavi još neko vreme ako menjaš nik....navikli smo se na tebe crvenokosu

https://forum.krstarica.com/members/besmrtna.38784/nemoj...taman sam se navikao...bar avatar ostavi još neko vreme ako menjaš nik....navikli smo se na tebe crvenokosu

dosta ti je dva (za koje znamohttps://forum.krstarica.com/threads/konak.597430/page-333#post-24609912
i ko mi je banovao besmrtnu
dugo je bio aktivan nick
![]()
besmrtna mi je bio aktivan a nisam pisaladosta ti je dva (za koje znamo)