- Poruka
- 65.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cudo da te nisu krstiliC. Toliko su bili ubeđeni u ovo da su mislili da ću sam da pronađem boga....i da ne treba ništa da rade... ludnica. Ali, malo su se zzaaaj
Kad nisu mogli....posle sam ja porastao, i od toga ništa.Cudo da te nisu krstili![]()
Ali ne samo meditacijom, bilo je i dugih pesacenja i vezbi i druzenja sa raznim skolama
I ja isto. Bilo je i piva, rakije, vodke...Ali ne samo meditacijom, bilo je i dugih pesacenja i vezbi i druzenja sa raznim skolama![]()
Kod mene ne. Rojzen Krojceri su hteli da me prebace u Austriju, nista cigare, nista pice i ostaloI ja isto. Bilo je i piva, rakije, vodke...
Znas kako ima vezba, pijes dok se ne obeznanis, kako bi saznao svoje limiteNe znam brate. Ja bez pola litra rakije i tri piva, ne mogu da meditiram. Jedino mi tad dodje. Onako spontano, samo od sebe...
E Indijo majko i maceho...![]()
И јел си нашао Пија?Ali ne samo meditacijom, bilo je i dugih pesacenja i vezbi i druzenja sa raznim skolama![]()
Ја постанем агресиван уз алкохол. Највише по себе.Ne znam brate. Ja bez pola litra rakije i tri piva, ne mogu da meditiram. Jedino mi tad dodje. Onako spontano, samo od sebe...
E Indijo majko i maceho...![]()
Pazi nesto, ucinak je sasvim isti bilo sedeo kuci i disao zatvorenih ociju ili se odeljao od rakijd ispred zadruge.Znas kako ima vezba, pijes dok se ne obeznanis, kako bi saznao svoje limite![]()
Samo sto pijan gubis kontrolu i cinis zloPazi nesto, ucinak je sasvim isti bilo sedeo kuci i disao zatvorenih ociju ili se odeljao od rakijd ispred zadruge.
Vrti ti se u glavu, umisljas da mislis, fantaziras da razumes, osecas se sam sebi dovoljan, sam si sebi jak i stabilan, sve mozes, sve znas....
Oba nacina pustaju slobodnim egoizam i umisljenost ko pse sa lanca.
Misliš, a?Pazi nesto, ucinak je sasvim isti bilo sedeo kuci i disao zatvorenih ociju ili se odeljao od rakijd ispred zadruge.
Vrti ti se u glavu, umisljas da mislis, fantaziras da razumes, osecas se sam sebi dovoljan, sam si sebi jak i stabilan, sve mozes, sve znas....
Oba nacina pustaju slobodnim egoizam i umisljenost ko pse sa lanca.
Nisi odgovorio? Gde je Pi?Samo sto pijan gubis kontrolu i cinis zlo![]()
Na šta misliš kada kažeš Pi?Nisi odgovorio? Gde je Pi?
To sam i ja hteo da pitam. 3,14? πNa šta misliš kada kažeš Pi?
Pa valjda je svima jasno da Pi nema nikakve veze sa kontrolom misli, osim ako ne mislimo na kruzniceTo sam i ja hteo da pitam. 3,14? π![]()
#include <stdio.h>
double pi(int loops)
{
double sum=0;
int i = 0,j=1,sign = 1;
for(;i<loops*2;++i,j+=2,sign=-sign)
{
sum+=4/(double)j*sign;
}
return sum;
}
int main(void)
{
printf("%f\n",pi(1000000));
return 0;
}
Možda i ima, dokaži da nisi robotPa valjda je svima jasno da Pi nema nikakve veze sa kontrolom misli, osim ako ne mislimo na kruznice![]()
Pa imas onaj Turingov testMožda i ima, dokaži da nisi robot![]()
Pih..C i C++..Pa valjda je svima jasno da Pi nema nikakve veze sa kontrolom misli, osim ako ne mislimo na kruznice
edit:
C:#include <stdio.h> double pi(int loops) { double sum=0; int i = 0,j=1,sign = 1; for(;i<loops*2;++i,j+=2,sign=-sign) { sum+=4/(double)j*sign; } return sum; } int main(void) { printf("%f\n",pi(1000000)); return 0; }
![]()
Na šta misliš kada kažeš Pi?
Znate zašto je 3,14?To sam i ja hteo da pitam. 3,14? π![]()
Nije 3,14 već je beskonačan, zapravo.Znate zašto je 3,14?
Da. Ali zašto je 3, i prve dve decimale su 14?Nije 3,14 već je beskonačan, zapravo.