Ne, mi dolazimo da vam se smejemo...Ovo je forum Religija. I vi dolazite to da slusate.
Izgleda da podsvijest cini svoje.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, mi dolazimo da vam se smejemo...Ovo je forum Religija. I vi dolazite to da slusate.
Izgleda da podsvijest cini svoje.![]()
Ali vi ste ti koji bivate ismejani.Ne, mi dolazimo da vam se smejemo...
Skloni ruke s ociju.Ne primećujem.
Ne mogu .Moram da pročitam još koju sprdnjačinu.Skloni ruke s ociju.
Ne. Mi smo ti koji izdominiramo, ali, kao što kaže sveto pismo, budali ne možeš dokazati da je budala. Stoga ta vaša iluzija. A mi se cepamo. Ali ono je neprevaziđeno, od pre neki dan kad si mi dokazivao da postoji bogAli vi ste ti koji bivate ismejani.
Ma u treću, zakasao čovek...
Buhahhaa...i ti bi kao nezgodni da se izblamiraš?Dokle ide ta gordost? Potrebni su argumenti prijatelju. Ti si izneo svoje misljenje, ja sam ti odgovorio argumentima. Prosto i jednostavno. Ona nije jedini slucaj koji se na "cudesan" nacin izlecila od najteze bolesti. Za to nauka nema odgovor, a i dalje negira postojanje necega viseg. JA MISLIM DA JE TVOJA DEBATA OVDE GOTOVA JER NE POSTOJI ARGUMENT KOJIM BI MOGAO TO DA OPOVRGNES. Naravno samo ljubav, mrznja je najveci greh![]()
Cinjenica je da rumenih obraza odlazite odavde.Ne. Mi smo ti koji izdominiramo, ali, kao što kaže sveto pismo, budali ne možeš dokazati da je budala. Stoga ta vaša iluzija. A mi se cepamo. Ali ono je neprevaziđeno, od pre neki dan kad si mi dokazivao da postoji bog![]()
Šteta jajeta.Ma u treću, zakasao čovek...
E ovo je biserCinjenica je da rumenih obraza odlazite odavde.
Jesi uzeo lenjir.Mislim da je vreme da se ova rasprava resi merenjem duzine k...a.
Ja imam 16. Ne jedite g da imate veći. Dobro, neprilagođena možda ima..Mislim da je vreme da se ova rasprava resi merenjem duzine k...a.
Meni dva trebalaJesi uzeo lenjir.
![]()
Ne vredi. Zadnji put sam ga video 2014. Jbg stomak.Jesi uzeo lenjir.
![]()
Mislim da smo izjednaceni. Kako sad ovo da rijesimo? Mozda da koleginice ocijene umjetnicki dojam?"Čija ćuna veća, taj pobjednik"
NAtprirodno je napraviti saktipakt zahvat na ovom threaduJa imam 16. Ne jedite g da imate veći. Dobro, neprilagođena možda ima..
Meni dva trebala
"Čija ćuna veća, taj pobjednik"
22Ja imam 16. Ne jedite g da imate veći. Dobro, neprilagođena možda ima..
Meni nikada nisu rumeni obrazi .Beskrvna sam.Cinjenica je da rumenih obraza odlazite odavde.
Ima onaj vic.
k... nije spojen sa kičmom.Ima onaj vic.
- Tata, šta je to bruto plata?
- To ti je sine kao kad meriš k.... zajedno sa kičmom.
Ja sam mutjkao u skladu s propisi.Pa da se vratimo na pljuvanje po pravilniku.![]()
Evoluiracemo.k... nije spojen sa kičmom.
Opet neka Teorija zavere.![]()
Dakle lazes da su ti roditelji verniciŠalim se naravno da nisam kršten
Pa smej se, smeh smanjuje stres...Ne, mi dolazimo da vam se smejemo...
ovde moze da se caska...Gledam ..Otkud ja u Konaku kod dobrog čoveka?