bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Znaš da su pitagorejci sakrili otkriće iracionalnih brojevaNije 3,14 već je beskonačan, zapravo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš da su pitagorejci sakrili otkriće iracionalnih brojevaNije 3,14 već je beskonačan, zapravo.
https://benchmarksgame-team.pages.debian.net/benchmarksgame/performance/pidigits.htmlPih..C i C++..
C# rules!
C i C++ hakeri namestili rezultate.
udala seGde je nestala ona zena iz JS?
Ja probala i jedno i drugo i načisto se ne slažem sa ovim što si rekao. Ti si pak probao samo opijanje i iz toga praviš projekciju nečega što ti nije poznato.Pazi nesto, ucinak je sasvim isti bilo sedeo kuci i disao zatvorenih ociju ili se odeljao od rakijd ispred zadruge.
Vrti ti se u glavu, umisljas da mislis, fantaziras da razumes, osecas se sam sebi dovoljan, sam si sebi jak i stabilan, sve mozes, sve znas....
Oba nacina pustaju slobodnim egoizam i umisljenost ko pse sa lanca.
Ja probala i jedno i drugo i načisto se ne slažem sa ovim što si rekao. Ti si pak probao samo opijanje i iz toga praviš projekciju nečega što ti nije poznato.
Kada opiješ mislilište koje ti servira brige bude ti na kratko lakše, ali po cenu urnisanja tela i bez konstruktivnog rešenja.
Kada osvestiš mislilište koje automatski servira gluposti, telo ne trpi, a sposoban si da razmišljaš konstruktivno i probleme rešiš, pa ti na duže staze bude bolje.
Za početak probaj da uočiš razliku između misli koje se mehanički vrte po glavi i konstruktivnog razmišljanja.
Šta misliš?
Da li je ovaj post nastao kao posledica mehanickog ili konstruktivnog razmisljanja?
Lepo si rekla "sa covekom" ali to ne vazi za zene, jer zena kad se jada i prica o problemima, ne trazi time pomoc od muskarca jer ona sama zna sta joj je ciniti i kako ce dejstvovati.Šta misliš?
Evo ti primer sa čovekom koji se pogubi u nekoj negativnoj emociji i samo traži žrtve kojim će da se jada.
Možeš i ti da padneš, pa samo da čekaš da završi rečenicu da bi i ti ispričao neko svoje slično iskustvo.
Možeš da ostaneš sabran i da mu ponudiš nekoliko rešenja. Ako na sve to odgovara sa "da ali" onda nema nameru da se odatle izvuče. I sad, ako mu predložiš da ostane u molitvi makar petnaest minuta, da li ga time onesposobljavaš za razmišljanje ili radiš upravo suprotno? Odnosno, da li to njegovo brbljanje o problemu uopšte nazivaš razmišljanjem?