- Poruka
- 41.452
Evo prosao vikend ko dlanom o dlan pa sad opet u radnu nedeljuE cao evo me, ok sam
kako si ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo prosao vikend ko dlanom o dlan pa sad opet u radnu nedeljuE cao evo me, ok sam
kako si ti
Neka hladnoća me uvatila, sprema me za zimuGde si Cane![]()
Sta se radi ?
... gripa ili onako hladno ?Neka hladnoća me uvatila, sprema me za zimu
Možda i gripa, ko će ga znati... gripa ili onako hladno ?
А гдје журиш, зашто мислиш да је православље губљење времена.
Постоје "инстант" религије које нуде брзу Богоспознају и спасење, у православљу то не иде тако, православље зна да се спашавамо Божијом милошћу коју треба да тражимо од Бога, све иде са благословом.
Да ли си читала Лествицу, ако ниси погледај, не мораш читати редом изабереш поглавље које те занима.
Па добрим дјелом си у праву, вјероватно ја гријешим, али генерално мало ко од нас може да им се одупре без духовника који ће нас упућивати, стога јој и кажем да погледа, чисто да се упозна на које све начине дјелују, али да не покушава неке подвиге сама, већ да нађе неког духовника који ће је савјетовати.Čuo sam da se lestvica ne savetuje mladim vernicima jer ima previše znanja o načinima delovanja demona, pa čovek lako padne u prelest
To nisu moji zakljuchci vec ti iznosim neke stvari iz Pravoslavlja.Ti sam izvodiš zaključke.
1
Ne razumijem šta tu nije jasnoZbog velikih zasluga koje je David ostvario kod Boga, za vrijeme njegovog života, Bog će se odužiti gradu u ime Davidovo.
2
Za vrijeme života trudiće se tako da kada umre uvijek ga se sjećaju.

Pa to se i vidi koga prati (Arianu) kakvo njeno pravoslavlje, možda je didin pravoslavac, on zna tako da se presvlačiOva vas zajebava. Precuti svaki put kad joj ukazete na ova sektaska tumacenja. Dragi moji forumasi ovo vam je "next level shit" sto bi rekli ameri. Znaci ne verujem, cega sve ima ovde na ovom podforumu.
Steroidno Pravoslavlje?Pa to se i vidi koga prati (Arianu) kakvo njeno pravoslavlje, možda je didin pravoslavac, on zna tako da se presvlači![]()
Ma ajde posle drugog posta više ne može da se glumi.Steroidno Pravoslavlje?
Знамо, знамо а то су наравно ЈС.Bozja milost ne ide na one koji se ne drze Bozjeg Zakona.
To nisu moji zakljuchci vec ti iznosim neke stvari iz Pravoslavlja.
Uostalom u mom selu kazu: Coveku silom mozes uzeti nesto, ali mu silom ne mozes dati ako ne zeli da uzme!![]()
Navukla nas je svePa to se i vidi koga prati (Arianu) kakvo njeno pravoslavlje, možda je didin pravoslavac, on zna tako da se presvlači![]()

aeternumKo je Ariana?
Ona te za sad samo gleda i analizira buducu bitku. Upoznacete se ne brini.Ko je Ariana?
Nije, pitaj KoslavaNavukla nas je sve![]()
Ona koju pratišKo je Ariana?
Vjerujte u šta hoćete.
Pa mislim na to da se nigdje ne pominje molitva, i vidi se da se ne misli na moljenje mrtvima![]()

Ko je Ariana?